KSENIJA SE UDALA ZA 36 GODINA STARIJEG EGIPĆANINA I TVRDI DA ON IMA ŠTO NEMA NIJEDAN: Kad se porodila, gorko se pokajala

Ksenija Deli ima 31 godinu, a njen suprug, a njen suprug Osama Fatija Rabahu Al-Šarif 67. Kada se tome doda da je on i milijarder, eto povoda za komentare da je ona sa njim ... pogađate, samo zbog novca

Ljubav
Autor:
KSENIJA SE UDALA ZA 36 GODINA STARIJEG EGIPĆANINA I TVRDI DA ON IMA ŠTO NEMA NIJEDAN: Kad se porodila, gorko se pokajala
Foto: preentscreen/Instagram

Moldavski model Ksenija Deli proslavila se učešćem u spotu Džastina Bibera "What do u mean". Međutim, pažnju medija i javnosti je pridobila nakon udaje za egipatskog biznismena Osamu Fati Rabaga Al Šarifa koji je od nje stariji 36 godina. Njih dvoje su često meta negativnih kritika, koje dobijaju zbog velike razlike u godinama, dok činjenica da je on milijarder dodatno pali vatru.

Inače, Ksenija ima 32 godine, dok milijarder gazi 68. Međutim, velika razlika u godinama nije ih sprečila da ostvare porodicu, a Ksenija je Osamu podarila devojčicu.

Ksenija Deli
foto: Printscreen Instagram - xeniadeli

Slični komentari mogu da se čuti pored svake njihove zajedničke slike. Ksenija je tako na Instagramu napisala da su suprug i njena ćerkica ostvarenje njenih snova, a onda je dobila kontraodgovor da: "Dva tvoja najveća sna su tvoje dete i tvoj novac. Jednostavno je, nema ljubavi, samo novac i popularnost i ti to znaš".

Ksenija Deli
foto: Printscreen Instagram/xeniadeli

Ljubav ili nešto drugo, najbolje znaju Ksenija i njen suprug. A evo šta treba znati o zanosnoj brineti.

Ona često na svoj Instagram profil dodaje fotografije sa svojim suprugom, na kojima se mogu videti izlivi emocija. Dok jedni vide zaljubljen par, drugi komentarišu kako on izgleda kao da joj je deda, te da ona glumi zaljubljenu ženu, kako bi uživala u njegovom bogatstvu. Kad se udala za milionera, Ksenija nije ni slutila da će na sebe navući gnev naroda, te da će da dobija toliko negativnih komentara.

Instagram zvezda koja se 2015. pojavila u spotu Džastina Bibera "What do you mean?" na popularnoj društvenoj mreži ima oko 765 hiljada pratilaca među kojima ima onih i koji komentarišu da Ksenijin izgled nije uopšte prirodan. Potražili smo njene slike na Instagramu i tamo se uverili da ona ipak izgleda onako kako se predstavlja na internetu. Ima malo promena za koje je kriv fotošop bez kojeg mnogi korisnici ove mreže jednostavno ne mogu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs