ODREZALA JE POLNI ORGAN SVOM MUŽU I BACILA GA U TOALET: Kad se saznalo šta je tome prethodilo, svi su zanemeli od šoka

Ovaj slučaj iz Brazila potresao je javnost, ali kad se saznalo zašto je žena počinila taj monstruozni čin, mnogi se nisu iznenadili

Lifestyle
Autor:
ODREZALA JE POLNI ORGAN SVOM MUŽU I BACILA GA U TOALET: Kad se saznalo šta je tome prethodilo, svi su zanemeli od šoka
Foto: Shutterstock

Tridesetčetvorogodišnja žena iz Atibaije, grada u blizini Sao Paula u Brazilu, šokirala je policajce svojom strašnom pričom. Ona je priznala da je svom suprugu prvo postavila zamku, mamila ga u krevet, a potom ga vezala kako bi izvela užasan čin. Prema izveštajima lokalnih medija, žena je detaljno opisala kako je vezala ruke i noge svom suprugu za krevet, a zatim mu je oštrim predmetom odsekla muškost.

Nakon izvršenog čina, žena je, prema navodima, fotografisala odsečeni organ, a potom ga bacila u toalet, uznemirujući policajce i javnost ovim jezivim činom.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Kada se kasnije predala policiji, detaljno je objasnila da je odrezani polni organ bacila u toalet jer je čula da ga je moguće ponovno prišiti, što ukazuje na svojevrsnu izvesnost u njenoj odluci.

Njeno predavanje policiji bilo je neobično. Samouvereno je ušla u policijsku stanicu, pratila je njen brat, i bez ustručavanja je izjavila:

"Dobro veče, gospodine, došla sam da se predam jer sam upravo odsekla penis svom suprugu."

Čovek, tužan čovek, lice
foto: Profimedia / Ilustracija

Nakon ovog uznemirujućeg incidenta, sada se nalazi u pritvoru i suočava se sa optužbom za pokušaj ubistva. Dok policija nastavlja sa istragom, još uvek nije iznela komentare u vezi sa njenim tvrdnjama da je njen suprug imao seksualni odnos sa 15-godišnjom nećakom.

Suprug (39) je pronađen živ i hitno prebačen u bolnicu radi medicinskog tretmana, međutim, trenutno nema dostupnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju. Ova dramatična situacija ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, dok se istraga nastavlja.

(Stil/Daily Mail)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs