SLAVICA JE ZA 58 SEKUNDI MUŽU UZELA MILIJARDE: Udala se za čoveka koji je za glavu niži, samo da je izvuče iz siromaštva

U početku su se lsabo sporazumevali jer on nije znao engleski, a ona italijanski, ali su ipak uplovili u vezu, a potom i u brak

Celebrities
14:30h Autor:
SLAVICA JE ZA 58 SEKUNDI MUŽU UZELA MILIJARDE: Udala se za čoveka koji je za glavu niži, samo da je izvuče iz siromaštva
Foto: Paolo Della Bella / LaPresse / Profimedia

Jedna od najbogatijih žena sa naših prostora je Slavice Eklston, odnosno Rodić.

Inače, bivša supruga čuvenog vlasnika Formule 1 Bernija Ekstona danas je jedna od najbogatijih žena u svetu, a njena imovina procenjuje se na oko 1.2 milijarde dolara, međutim, nekada je priča bila potpuno drugačija.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

Potiče iz siromašne porodice, a prvi novac počela je da zarađuje osamdesetih, kao model. Tada je igrom slučaja upoznala i Bernija, a ostalo je bilo istorija.

U početku su se lsabo sporazumevali jer on nije znao engleski, a ona italijanski, ali su ipak uplovili u vezu, a potom i u brak. Nažalost presudila im je Bernijeva opsesija trkama, a razveli su se za tačno 58 sekundi. Berni, iako je danas u drugom braku, govori da mu je Slavica bila i ostala najveća ljubav.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

Stanovali su u blizini Hajd Parka u neboderu sa devet spratova koji je pripadao arapskom magnatu Kashogiju.

"Sva je u staklu, a prva četiri sprata Berni je pretvorio u svoje kancelarije, dok je gornjih pet spratova naš stan sa pogledom na London. Na zadnjem spratu je i bazen", hvalila se tad Slavica, ali ubrzo je shvatila da to ima i mana jer je stalno u spratu sretala suprugove poslovne partnere, zbog kojih nije smela da bude u trenerci čak ni kad ide sa decom u park.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

A onda se 2008. godine saznalo da je brak Slavice i Bernija u kojem su dobili i dve ćerke, pred raspadom. Prve su otkrile britanske novine koje su objavile da se Slavica u 50. godini života odselila iz njihovog doma vrednog 10 miliona funti i unajmila advokata.

Berni je demantovao priče u novinama, tvrdio je da se preselila privremeno jer ne podnosi buku koja dopire iz gradilišta na susednoj kući, ali istina je bila da je Slavica napustila Bernija. Kao razlog nesuglasica navodila se Bernijeva posvećenost poslu što je dosadilo negovoj supruzi koja je jednom čak izjavila da nema ništa od bračnog života.

"Šta imam od njega? Dolazi s posla posle osam, večera i ode da spava. Čak i ako je na odmoru, ne može dva minuta da sedi na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima", rekla je Slavica koja je čekala da se ćerke osamostale, pa da i ona počne samostalni život. U pojedinim biografijama se pisalo i da je Slavica bila nasilna prema Berniju, odnosno da je znala da ga udari, iako je znala da mu je najveća ljubav.

Berni Eklston, Slavica Eklston
foto: Profimedia

Brakorazvodna parnica 10. marta 2009. godine trajala je tačno 58 sekundi, koliko je bilo potrebno da sudija pročita rešenje. Brzo i lako su se dogovorili oko podele imovine.Slavici je pripalo više od milijardu dolara vrednih nekretnina i udeo u deonicama, a danas je krasi titula jedne od najbogatijih Srpkinja na svetu. U luskuzu i izobilju rastu i njene ćerke Tamara i Petra koje, baš kao i njihova kumica Đina, uživaju u bogatstvu svojih roditelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs