JANA VAŽI ZA NAJPLAĆENIJU LJUBAVNICU NA SVETU: Moćni ŠEIK svaki dan radi za nju ŠOK STVARI, a evo šta mu pruža ZAUZVRAT

Jana svojim životom intrigira čitav svet, a svakodnevicu bez luksuza ne može da zamisli

Celebrities
09:38h Autor:
JANA VAŽI ZA NAJPLAĆENIJU LJUBAVNICU NA SVETU: Moćni ŠEIK svaki dan radi za nju ŠOK STVARI, a evo šta mu pruža ZAUZVRAT
Jana Orfeva, Foto: Printscreen Instagram - yana.orfeeeva

Ukrajinskoj manekenki Jani Orfevi pošlo je za rukom da zavede oženjenog i prebogatog šeika iz Saudijske Arabije koji joj je promenio život iz korena. Čini se da je odmalena imala jasan cilj pred sobom - da postane imućna i popularna. Međutim, javnost je najviše upamtila ne po tituli misice, iako je učestvovala na mnogim takmičenjima u lepoti, već po epitetu "najplaćenije ljubavnice na svetu".

Danas živi svoju bajku i najviše vremena provodi u Švajcarskoj, mada privatnim avionom vrlo često putuje svuda po svetu. Budući da je zavela saudijskog princa sa milionima na računu, okom njihove četvorogidišnje veze nije postojala želja koju joj on nije ispunio.

Prema pisanju stranih medija, svakog dana na račun joj leže oko 5. 000 evra, jer debelo plaća da bude u njenom društvu! Zahvaljujući novcu, ova manekenka je kupila stanove širom Evrope, kao i u rodnom Kijevu.

Jana Orfeva
foto: Printscreen Instagram - yana.orfeeeva

I ne samo to, saudijski multumilioner joj neretko poklanja luksuzna putovanja, ali i skupocne automobile, brendiranu garderobu, cipele, i tašne koje papreno koštaju.

Nekada putuje sama, a čini se da mnogo više voli kada joj se pridruži i moćni šeik, jer je i data obasima raznim "znakovima pažnje"! Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Janu na Instagramu prati preko 194 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Zna da se vrlo često pohvali i vitkom figurom, kao i svojim modnim izdanjima. Sa druge strane, velika strast joj je skijanje. Prijatelji je opisuju kao "dobru i lepu", ali "razmaženu".

Nekada je bila "obična devojka iz komšiluka"

Jana je od momenta kada je započela vezu sa saudijskim princem obrisala sve fotografije na kojima je sa porodicom, te se na njenom Instagramu može naći samo jedna fotografija sa majkom, te je jasno od koga je nasledila zanosan izgled. Mada, mnogi misle da je operacijama samo uništila prrirodnu lepotu.

Naime, činjenica je da Jana oduzima dah pojavom, a nije tajna da je i u prošlosti bila više nego atraktivna i zgodna. Ipak, neke promene su i te kako vidljive.

Evidentno je da je povećala usta, operisala nos i jagodice, a primetno je i da joj je oblik oka drugačiji što mnogi pripisuju takozvanoj "fox-eye" proceduri.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram - yana.orfeeeva

Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična devojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima lepote. Iako danas krije svoju prošlost, pa tako i to kako je nekada izgedala, stare fotografije su pokazale koliko se Jana promenila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Jana Orfeva