NAJBOGATIJA DAMA U INDIJI PLAĆA TORBU 350.000 EVRA: Ima 600 sluga, u garaži parkirano 169 auta, ali ŠOKIRA odgojem dece

Njeno ime je Nita Ambani, a poznata je po tome što troši neverovatne količine novca na luksuzne predmete, pa je takom jednom prilikom kupila "Hermes" torbu koju je platila neverovatnih 350.000 evra

Ljubav
Autor:
NAJBOGATIJA DAMA U INDIJI PLAĆA TORBU 350.000 EVRA: Ima 600 sluga, u garaži parkirano 169 auta, ali ŠOKIRA odgojem dece
Foto: preentscreen/Youtube

Nita Ambani (59) je žena najbogatijeg Indijca na svetu - Mukeša Ambanija. Ovaj bračni par već decenijama privlači pažnju javnosti, a razlog tome je njihov raskalašni životni stil.

Iako na prvi pogled Nita izgleda skromno, jer su uvek pojavljuje u sariju, činjenica je da, ako se malo bolje zagledate, videćete da i te kako sve pršti od skupocenosti.

A kako je Mukeš zaradio toliko novca?

Mukeš je vlasnik najuspešnije kompanije u Indiji, „Reliance Industries“. Njegova imovina procenjena je na 83 milijarde evra. I naravno, par Ambani uživa u svom bogatstvu kao niko drugi.

Najbogatiji par iz Indije ima garažu koja prima njihovih 169 automobila, a dom u kojem žive procenjen je na neverovatnih milijardu evra. Da je sve uređeno, očišćeno, skuvano i o mnogo čemu drugom brine čak 600 članova posluge. Tu su čistačice, konobari i fitnes instruktori. Poznata dama Indije je jednom čak naručila 25.000 zlatnih posuda za posluživanje gostiju.

Šta sve može da se nađe u rezidenciji Antilia u Mumbaju zbog čega vredi milijardu?

Ovo je zapravo neboder koji ima 27 spratova. Ima bioskop, banju, hram, balsku salu, salu za automobile… Članovi porodice se opuštaju pod tušem veštačkog snega, a štite ih čuvari koji imaju svoje odvojene stambene jedinice.

Nita Ambani je učiteljica i dizajnerka enterijera, voli da troši novac na luksuzne predmete i ima savršen ukus za torbe. Jednu"Hermes" torbu platila je čak 350.000 evra. Suprugu je kupila luksuzni Majbah 62, a milijarder joj je poklonio mlazni avion vredan 60 miliona evra.

Ova 59-godišnja Indijka obično se pojavljuje u javnosti u tradicionalnoj odeći, ali su Kartije, Bulgari i Guči među njenim omiljenim modnim brendovima.

Nita Ambani je takođe poznata po svom dobrotvornom radu

Osnovala je školu i bolnicu u Mumbaju, a par je izdvojio 68 miliona evra za pomoć tokom pandemije.

Najbogatiji indijski par u braku je 37 godina, a imaju troje dece, dva sina i ćerku, koji su vaspitani veoma strogo po rigoroznim pravilima. Nita je insistirala na tome da su deca odgajana u skromnim uslovima, da dobijaju malu naknadu tokom odrastanja, da koriste gradski prevoz i da imaju stroga ograničenja u izlasku.

A po svemu sudeći, veoma dobro zna da pare ne padaju sa neba, te nastoji da svojoj deci, ima ih troje, usadi prave životne vrednosti.

Ne uči decu da se rasipaju, uskraćuje ih za skupocene poklone.

Učiteljica beskprekornog stila

Inače, Nita Ambani je učiteljica i dizajnerka enterijera, a svetu je poznata po tome što voli da troši novac na luksuzne predmete, posebno torbe.

Pa je priča o njenoj Hermes torbi, koju je platila 350.000 evra, od belog mat aligatora obišla sve medije, prenosi Style magazin.

Svom mužu je kupila luksuzni Majbah 62, a milijarder joj je poklonio mlazni avion vredan 60 miliona evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs