OVO SU NAJOPASNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Rangirani od najopasnijeg do najbezazlenijeg

Saznajte koji su najopasniji znakovi horoskopa, rangirani od najopasnijeg do najbezazlenijeg.

Horoskop
21:30h
OVO SU NAJOPASNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Rangirani od najopasnijeg do najbezazlenijeg
Foto: Printscreen Instagram/ cobratate

Prema astrologiji, svi mi imamo nekoliko negativnih osobina ličnosti pomešanih sa pozitivnim. Ali da li je neki od znakova Zodijaka zaista opasan?

Rečnik Merriam-Vebster definiše opasno kao „sposobno ili verovatno da će naneti povredu ili dovesti u opasnost“.

Imajući to na umu, ono što čini "opasnim" horoskopski znak je veoma subjektivno. Međutim, neki horoskopski znaci mogu imati osobine koje ih predisponiraju na ponašanje koje je široko priznato kao opasno.

Koji je najopasniji horoskopski znak?

Prema studiji iz 2021. godine, Jarac je najopasniji horoskopski znak.

Studija je analizirala znakove Sunca 485 poznatih serijskih ubica kako bi se utvrdilo koji su znaci najzastupljeniji. Dok je skoro 40 odsto horoskopskih znakova tih serijskih ubica bilo Rak, Riba, Strelac ili Škorpija, Jarac je najopasniji jer su ubice u Jarcu u proseku imale najviše žrtava.

Još 2015. godine, nekoliko članaka je tvrdilo da je FBI objavio studiju koja rangira horoskopske znakove prema njihovoj predispoziciji za kriminalne aktivnosti, navodeći da je Rak najopasniji horoskopski znak. Međutim, nikada nije dokazano da je to tačno, jer izgleda da FBI nije objavio takvu studiju.

Zapamtite, korelacija nije jednaka uzročno-posledičnoj vezi. Samo zato što vidite sličnosti između dve promenljive ne znači uvek da jedna izaziva drugu. Morate kopati dublje. Na osnovu njihovih tipičnih osobina ličnosti i statističkih podataka, evo najopasnijih horoskopskih znakova, rangiranih od najopasnijih do najmanje podmuklih.

1. Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarac je najopasniji horoskopski znak jer će ovaj znak najverovatnije biti svestrani kriminalac neoprezne prirode. Jarac je dobro opremljen da počini zločine bilo koje prirode, bilo da se radi o sitnom džeparenju ili ozbiljnijem činu ubistva. Njihova mana je što su nepažljivi i lako ih je uhvatiti.

2. Lav (23. jul - 23. avgust)

Lav može izgledati psihotično sa burnim temperamentom. Pod vladavinom vatrene energije i predstavljen lavom, Lavovi su poznati po tome što su impulsivni i dopuštaju da njihov temperament prevlada, čineći ih ponekad opasnim da budu u blizini u pogrešno vreme.

3. Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ono što Škorpiju čini opasnom je njihova sklonost da budu ljubomorni, agresivni i sadistički nastrojeni. Ponekad, ljubomorna i agresivna Škorpija može biti izuzetno opasna kada okolnosti nisu u redu. Njihova sadistička priroda ih tera da manipulišu drugima, pa čak i ako sami ne počine zločine, lako mogu biti oni koji vuku konce.

4. Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Izuzetno oštra ličnost i veliki lopov su ono što Strelca čini opasnim. Strelac ne proliva krv sve dok im životi nisu u opasnosti, ali pod pravim okolnostima mogu biti izuzetno brutalni. Prema analizi časopisa Las Vegas Reviev-Journal, Strelci su poznati po tome što su odlični lopovi i imaju najveću stopu zatvaranja "za optužbe vezane za provalu, pljačku, falsifikovanje i prevaru" u pritvorskom centru okruga Klark.

5. Vodolija (21. januar - 18. februar)

Vodolija može imati manipulativnu i osvetoljubivu ličnost. Obično dobro vaspitana, Vodolija je najbolja kada je u pitanju osveta. Njihove harizmatične liderske veštine čine ih dobrim manipulatorima i odličnim hakerima.

6. Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vaga se može umešati u novčane zločine ili one u vezi sa drogom. Iako je Vaga predstavljena simbolom vage, oni takođe mogu počiniti zločine, iako ne krše zakon lako. Oni su više zainteresovani za novac i skloni su da se umešaju u zločine vezane za novčanu dobit, poput pljačke banke. Droge su još jedno polje interesovanja. Oni izbegavaju da čine zločine pojedinačno i obično se vide kako rade u okviru organizacije da bi stvari obavili.

7. Ovan (21. mart - 19. april)

Tvrdoglavi Ovan mrzi da njime dominiraju, a ako neko pokuša da to uradi, odskočiće. Šanse su da će tražiti ilegalne karijere, kao što je posao unajmljenih naoružanih ljudi, kako bi izbegli trku pacova i postigli uspeh u životu. Oni su takođe, prema časopisu Las Vegas Reviev-Journal i što nije iznenađujuće, najverovatniji piromani.

8. Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su horoskopski znak koji će više predstavljati opasnost za sebe nego za druge. Pod vladavinom Neptuna, planete povezane sa zavisnošću i bekstvom, Ribe imaju nesrećnu predispoziciju za zloupotrebu droga i alkohola.

9. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Uprkos tome što se široko smatra najomraženijim horoskopskim znakom, Blizanci nisu previše opasni. Blizanci će verovatno počiniti zločine poput krađe, iako ne nužno nasilne zločine. Blizanci su po prirodi nedosledni i često plitki.

10. Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device imaju posebnu sposobnost da kradu, a da nisu primećene. Perfekcionista Devica je veoma vešta u krađi. Oni dobro znaju svoj posao i rade ga tako uredno da je teško pronaći trag njihovog zločina. Hakovanje i provala su zločini koje će Devica najverovatnije počiniti.

11. Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi su jedan od najosetljivijih znakova Zodijaka, tako da se generalno ne smatraju opasnim. Međutim, njihova emocionalna priroda ih može navesti da počine zločine iz strasti kada su gurnuti do svoje granice.

12. Bik (20. april - 20. maj)

Prema analizi časopisa Reviev-Journal, Bik je najmanje rasprostranjen horoskopski znak među kriminalcima iz okruga Klark, što ga čini najmanje opasnim horoskopskim znakom. Ipak, najčešći zločin ovog znaka je slanje poruka tokom vožnje, što je neverovatno opasno i za vozača Bika i za bilo koga u njihovoj neposrednoj blizini, piše Your Tango.

(Stil/24sedam)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs