RAZVELA SE 5 PUTA, PRVI MUŽ NEOSTAO BEZ TRAGA, DRUGOG UBILI NA KUĆNOM PRAGU "Deca su me sprečila da uradim nešto grozno"

Svetlana Kitić je bivša jugoslovenska, bosanskohercegovačka, i srpska rukometašica, koja se kao lavica borila sa svim životnim nedaćama koje su je zadesile

Celebrities
RAZVELA SE 5 PUTA, PRVI MUŽ NEOSTAO BEZ TRAGA, DRUGOG UBILI NA KUĆNOM PRAGU "Deca su me sprečila da uradim nešto grozno"
Foto: preentscreen/Youtube

Svetlana Ceca Kitić, najbolja rukometašica na svetu, jednom prilikom je ispričala svoju životnu priču pred kamerama u rijaliti programu pre tri godine. Njen ulazak privukao je veliku pažnju javnosti, borila se kao lavica kada je svet mislio da je na samom vrhu.

Nastupala je i za jugoslovensku reprezentaciju sa kojom je učestvovala na olimpijskim igrama 1980. u Moskvi i 1984. u Los Anđelesu.

Udavala se i razvodila 5 puta

Najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Ceca Kitić udavala se i razvodila pet puta. Smrt svog četvrtog supruga nikada nije prebolela, a u teškim životnim trenucima, kojih nije bilo malo, najveća podrška bila su joj deca.

Posle trećeg propalog braka, nakon razvoda od Gorana Bogunovića, od kojeg je, prema ličnom priznanju, doživela porodično nasilje, planula je ljubav sa Zoranom Kovačevićem Kočom koja se završila tragedijom.

Ljubav sa Zoranom Kovačevićem Kočom za Cecu Kitić zauvek je ostala neprežaljena, s obzirom na to da je on samo 15 dana nakon rođenja njihove naslednice Aleksandre ubijen na kućnom pragu, piše Lepa i Srećna.

Ni sa drugim muževima Ceca nije imala sreće. Iako su Ceca i fudbaler Blažo Slišković posle samo šest meseci zabavljanja izgovorili jedno drugome sudbonosno da i zakleli se na večnu ljubav, samo četiri meseci kasnije, zbog njegove posesivnosti, rešili su da se raziđu. Godinu dana nakon razvoda, odlučila je da se vrati svojoj prvoj ljubavi, rukometašu Draganu Dašiću, sa kojim se venčala 1982, a iste godine rodio se i njihov sin Nikola.

- Rastali smo se zbog Goranove posesivnosti. On je otišao u Novi Sad, a ja sam sa ćerkicom ostala u Nemačkoj gde sam tada trenirala. Nekoliko meseci nakon razvoda pozvala me je jedna prijateljica i saopštila mi da je moj bivši suprug otputovao za Budimpeštu i da mu se od tada gubi svaki trag. Kontaktirala sam ambasadu i razne organizacije, kao i Interpol kako bismo ga našli, ali se ni danas, ovoliko godina kasnije, i dalje ne zna šta se dogodilo sa njim. Ne znam da li je živ ili mrtav jer se i dalje vodi kao nestalo lice - priča Svetlana koja se nakon trećeg razvoda zaljubila u biznismena Zorana Kovačevića Koču, s kojim je u vanbračnoj zajednici dobila ćerku Sašku, ali je on petnaest dana po rođenju njihove mezimice ubijen na pragu porodične kuće.

Ceca Kitić
foto: Kurir/ Nenad Kostić

- Zoran i ja smo se mnogo voleli, ali nas je njegova smrt razdvojila posle tri godine zabavljanja. Do današnjeg dana nije otkriveno ko je počinio ubistvo, a ja sam odmah nakon tragedije od šoka izgubila mleko. Beba je odbijala da jede veštačku hranu, što je izazvalo brojne probleme. Ipak, znala sam da moram da se borim zbog svoje dece pa sam nekako uz podršku roditelja uspela da preguram taj težak period - kaže rukometašica koju su i trenuci kada je od svoje plate jedva uspevala da plati račune i kupi hranu za decu podjednako koliko i oni tokom kojih je bila obožavana zvezda našeg sporta, očvrsnuli i naučili je da je odustajanje najgora stvar koja može da je zadesi.

Ceca Kitić
foto: PrintscreenJutjub/Redakcija

Godine 2007. upoznala je čoveka kom je poklonila svoje srce - Milana Magića. Ali, ni ta ljubav nije imala srećan kraj i završila se 2014. godine.

- Milan Magić i ja smo se sasvim slučajno sreli u jednom kafiću. Prvi put mi se dogodilo da sa nekim sedim i pričam dvadeset četiri časa, a od tada, naredne tri godine nismo se nijednom razdvojili. Uživamo u svakoj sekundi koju provedemo zajedno i mogu da kažem da mi je s pedeset godina ljubav konačno otvorila vrata - izjavila je Ceca pre nekoliko godina, a prenosi pink.rs.

Koča će joj večno ostati prava ljubav i bolna tačka

Ta ljubav sa Kočom će mi večno ostati, njega sam najviše volela. To je bilo nešto nestvarno, ja sam se štipala jer nisam mogla da verujem da je to moguće. Nisam mogla da verujem da neko može imati toliko ljubavi. Mislim da me ni jedan partner nije voleo kao Koča. Voleo me je takvu kakva jesam – ispričala je Ceca i dodala.

– Neko mi je rekao da to ne shvatim kao svoju karmu, a ja sam se pitala zbog čega mi se to događa sada kada sam srećna sa njim. Razmišljala sam da li sam u životu nekoga povredila pa da mi se to tako vrati – rekla je ona.

Ceca Kitić, Milan Magić
foto: Kurir Arhiva

Pre nekoliko godina, bivša sportistkinja prošla je kroz težak period kada joj je zbog duga banka umalo oduzela stan.

- U nekom zlu ima i dobro, i zaista koliko god je bilo teško, a bilo je teško da mi u životu nikada nije bilo teže, jedna rečenica moje dece jedno jutro me je naterala da ne uradim grozne stvari. A to je 'Mama vrati nam se, vrati svoj osmeh, ovo su ipak samo zidovi'. Jer ja sam potpuno bila odlepila", priznala je Ceca Kitić, koja je dodala da je ponosna na ćerke Aleksandru i Maru i sina Nikolu:

- Uspela sam da odgojim tri dobra čoveka. Dve izuzetne žene i jednog čoveka, i to ljudine, koji su sjajni, koji rade svoj posao, koji su završili škole, koji su samostalni.

Ceca je pokrenula i privatni biznis otvorivši pekaru u kojoj i sama radi.

Stil/Pink/Lepa i srećna

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs