OVA INTIMNA POZA JE OMILJENA MUŠKARCIMA, A ŽENE JE SE PLAŠE: Dok jači pol dovodi do vrhunca, dame kažu da nema prljavije

Intimna poza koja je podelila muškarce i žene, oni je obožavaju, a one preziru

Ljubav
22:22h Autor:
OVA INTIMNA POZA JE OMILJENA MUŠKARCIMA, A ŽENE JE SE PLAŠE: Dok jači pol dovodi do vrhunca, dame kažu da nema prljavije
Foto: Shutterstock

Bilo da se radi o isprobavanju novih seks poza ili o još uvek neistraženoj fantaziji, može biti izazovno i teško upustiti se u nove stvari u seksu i odustati od rutine i onoga u čemu smo provereno dobri.

seks
foto: Profimedia

Nova studija specijalizovanog medicinskog sajta "Superdrug Online Doctor" pokazala je da većina parova nije upoznata sa mnogim aspektima intimnosti i da se čak pomalo boje noviteta u krevetu. Ispitivanje je sprovedeno na više od 1.000 ljudi oba pola iz Evrope i Amerike, a svi su bili u vezama.

Ispitanici su, između ostalog, dobili zadatak da ocene nekoliko seksualnih scenarija koje im "izazivaju anksioznost". Kao seksualni čin kog se najviše plaše izabran je "javni seks", a slede BDSM, analni i "grubi" seks.

Žena, Seks, Masturbacija
foto: Shutterstock

Omiljena seks poza kod žena i muškaraca

Ispitanici muškog pola kao omiljenu seks pozu izglasali su analni seks, a odmah za njim sede oralni seks i seks u stojećem položaju. Žene su, pak, glasale tako da su tri poze imale podjednak broj glasova, a to su misionarska poza, "kašika" i "kaubojka".

Kada je reč o ukupnim plasmanu, odnosno o objedinjenim odgovorima i žena i muškaraca, tri najbolje ocenjene seks poze imale su gotovo isti broj glasova, a to su "obrnuta kaubojka" (51,6/48,4 odsto), "na stolu" (53/47 odsto) i "noge u vazduhu" (52/48 odsto).

Seks
foto: Shutterstock

Jedna vrsta seksa je pokazala ekstremnu polarizovanost između polova - 87, 9 odsto muškaraca priznalo je da su skloni tome da imaju analni seks, dok je to isto izjavilo samo 12, 1 odsto žena!

Za analni seks žene kažu da je i bolan i "prljav".

Kada je reč o isprobavanju seksualnih igračaka, 58, 9 odsto žena odgovorilo je da ima želju da ih uvrsti u svoju intimu, dok je isti odgovor dalo 41, 1 odsto muškaraca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs