EVO ČIME SE BAVE SINOVI DEJANA STANKOVIĆA, SVI IMAJU ISTI TALENAT: Njegova žena ima KLJUČNU ulogu i vrlo je MISTERIOZNA

Dejanu Stankoviću sa svih strana sveta stižu reči utehe zbog sina Stefana koji je hospitalizovan

Porodica
16:38h Autor:
EVO ČIME SE BAVE SINOVI DEJANA STANKOVIĆA, SVI IMAJU ISTI TALENAT: Njegova žena ima KLJUČNU ulogu i vrlo je MISTERIOZNA
Dejan Stanković sa suprugom Anom, Foto: Prinscreen Instagram / dejanstankovic

Dejan Stanković, čuveni sportista i nekadašnji as " Crvene Zvezde", "Lacija" i "Intera" isitče da je izuzetno srećn čovek jer je uspeo da očuva porodicu na okupu, uprkos brojnim putovanjima zbog fudbalskih angažmana. Međutim, nedavno se našao u žiži interesovanja, ali ne radi uspeha na terenu. Naime, sve je zabrinula vest da je Dejanov nastariji sin hospitalizovan u Milanu, a uzrok njegovog narušenog zdravlja još uvek nije poznat.

Deki neretko ističe da je stub porodice Stanković upravo njegova supurga Ana, te da i u ovim teškim momentima ima ključnu ulogu, pružajući najmilijima neizmernu podršku.

Ove godine bračni par Ana i Dejan Stanković proslaviće 24. godišnjicu srećnog braka. Zavoleli su se kada su bili veoma mladi - Dejan je imao 19 godina - a legendarni fudbaler je naziva "potezom svoje karijere".

"Rekao sam da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada", ponosno je istakao Stanković u jednom intervjuu.

Iako joj je suprug svetski poznat, Ana ne voli medijsko eksporniranje, već je posvećena porodici i kući.

"Njena smirenost, i mir koji imam s njom, to ne može da se opiše. Ona je uspela svoj mir da prenese i na mene i na sinove. Uvek mi na divan način predoči stvari koje ja nisam video", govorio je Deki o supruzi Ani.

Ponosni su na tri naslednika

Stefan, njihov prvenac, rođen je u Rimu 2000, a od malih nogu se bavio fudbalom. Nastupao je za mlađe kategorije Intera i važio za veliki poencijal, ali je ipak odlučio da se ne bavi ovim sportom profesionalno.

Kako je pričao Dejan Stanković, sinu je bio težak pritisak koji nosi njegovo prezime, pa je odlučio da se okrene nekim drugim stvarima u životu.

Nakon Stefana, Ana, supruga Dejana Stankovića, donela je na svet Filipa. On je rođen 2002, takođe u Rimu, a za razliku od oca, umesto na sredini terena, stoji između stativa.

Veoma je uspešan golman i angažovao ga je Inter, čije je mlađe kategorije prošao, a trenutno je na pozajmici u Sampdoriji. Nastupao je za mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a imao je priliku da se nađe i na širem spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija krajem 2023.

Najmlađi sin Dejana Stankovića je Aleksandar, koji je rođen u Milanu 2005. godine. Takođe je prve fudbalske korake napravio u Interu, gde je bio deo A tima na klupi za rezerve prvi put 2022. godine, sa samo 16 godina. Kao i njegov slavni tata, on je igra na poziciji veznog igrača, a nastupao je za mlađe selekcije srpske reprezentacije.

Stil / Glossy / Lepa i srećna

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs