NENAD ČANAK NAUČIO SINA SVE KUĆNE POSLOVE, A DAME KAŽU DA JE POSTAO ZGODAN DASA: Njegov odnos s poznatim ocem IZNENAĐUJE

Sin Nenada Čanka godinama uspešno krije svoju intimu od medija i retko se pojavljuje na javnim događajima

Porodica
15:35h Autor:
NENAD ČANAK NAUČIO SINA SVE KUĆNE POSLOVE, A DAME KAŽU DA JE POSTAO ZGODAN DASA: Njegov odnos s poznatim ocem IZNENAĐUJE
Nenad Čanak, Foto: ATA Images

Naslednik političara Nenada Čanka stasao je u obrazovanog, zgodnog i kulutnog momka koji izbegava svetla reflektora, te se čini da Milana očeva profesija za sada ne privlači. Mada, po mišljenju brojnih dama, odlično se snalazi ispred objektiva, a u prilog tome govore i neke slike na njegovom Instagram profilu. Takođe, neretko se mogu čuti komentari da ima odličan modni ukus.

O Milanovom privatnom životu se gotovo ništa ne zna, te nije poznatno da li trenutno ima lepšu polovinu, ni čime se bavi. Po objavama na društvenim mrežama možemo zaključiti da u slobodno vreme voli da ode u lov, a ocu je velika podrška u svemu što radi. Oni koji ih dobro poznaju ističu da imaju mnogo sličnih crta u karakteru.

Naime, Nenad je Milana dobio 1999. godine u braku sa profesoricom sociologije Marijom Vasić. Sudbonosno "da" izgovorili su 1998. godine, u januaru naredne dobili su sina Milana, a već 2001. njihova ljubav doživela je krah.

Milan Čanak
foto: Printscreen Instagram / mrsavi_canak

Starateljstvo je prvo dodeljeno majci, ali je ubrzo brigu o nasledniku preuzeo Nenad. Milan je odrastao uz oca, te su izgradili veoma blizak odnos. Političar je istakao da je imao liberalan način vaspitanja, te da se trudio da ga svemu nauči i izvede na pravi put.

‒ Ja sam samohrani otac i moja dužnost je da sina naučim da kuva, sprema po kući i, ako treba, ponešto i ušije.

Imeje dobio po o dedi - dr Milanu Čanku, akademiku, profesoru Poljoprivrednog fakulteta i gradonačelniku Novog Sada sedamdesetih godina prošlog veka. Dok je od oca, između ostalog, nasledio svojevrsni smisao za humor - dovoljno je samo da pogledate kako je upisan na Instagramu - @mrsavi_canak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs