ŠERON STOUN NE ZNA ZA POJAM STARENJA: Na dodeli nagrada GLAAD, oduvala BAJKOVITIM izdanjem

Savršeno izdanje Šeroun Stoun koje je izazvalo oduševljenje kod pripadnika modne zajednice.

Moda
ŠERON STOUN NE ZNA ZA POJAM STARENJA: Na dodeli nagrada GLAAD, oduvala BAJKOVITIM izdanjem
Foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Šeron Stoun kao da nije upoznata sa terminom starenja. Glumica je izgledala blago rečeno, bajkovito na dodeli medijskih nagrada GLAAD u Los Anđelesu sinoć.

Glumica u sedmoj deceniji, izašla je na crveni tepih u dekoltiranoj beloj satenskoj bluzi koja je išla sve do poda. Istančanu bluzu je stilizovala uz uske crne satenske pantalone visokog struka sa visokim crnim potpeticama. Šeron je od aksesoara odabrala bisernu ogrlicu, uključujući sjajni zlatni lanac sa glomaznim priveskom i klač torbicu u boji zlata.

Na bluzi sa istaknutim rukavima i iluzijom plašta, imala je print koji je podsećao na trsku.

Njena stil piksi frzure, odisao je mladalačkim duhom, ali i otkrivao vodeći trend u stilizovanju kose.

Šeron Stoun
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za svoj izgled je odarbala da stavi ajlajner, a ostatak izdanja je finiširala sjajnom usnom, sa dodirom ružičastog rumenila na obrazima.

Šeron je prisustvovala dodeli kako bi glumici Nisi Neš uručila nagradu Stefen F. Kolzak, koja se dodeljuje „medijskom LGBTQ profesionalcu, koji je učinio značajnu promenu u podizanju vidljivosti i promovisanju prihvatanja LGBTQ osoba", navodi se na veb stranici GLAAD-a.

Holivudska zvezda još jednom je dokazala da su godine samo broj, i da je za dobar izgled, potreban samo jak modni instinkt. Šeron Stoun se ne plaši da zasija kako na crvenom tepihu, tako i privatno. Njena izdanja nikada ne izazivaju loše emocije, a već se pitamo koja je to druga kombinacija koja će nas očarati. Jedva čekamo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs