MUŽ JOJ LJUBIO JELISAVETU ORAŠANIN, A NJU JEDVA PREBOLEO BOGDAN BOGDANOVIĆ: Najvećem beogradskom šmekeru je rodila dete

Anja Šušnjar bila je velika ljubav Bogdana Bogdanovića, i iako su ih mnogi videli pred oltarom, ona je pronašla sreću pored omiljenog dase u Beogradu.

Ljubav
19:07h Autor:
MUŽ JOJ LJUBIO JELISAVETU ORAŠANIN, A NJU JEDVA PREBOLEO BOGDAN BOGDANOVIĆ: Najvećem beogradskom šmekeru je rodila dete
Anja Šušnjar, Foto: Printscreen Instagram - vergarova

Anja Šušnjar, naša manekenka, oduševljava Srpkinje svojim stilom, izgledom, ali i načinom života. Mnogi od vas je znaju sa Instagrama, gde je upisana kao "Vergarova". Nekada se bavila modelingom, a sada je sve popularnija influenserka, te ima veliki broj pratilaca. Posebno je ističe se po širokom osmehu koji obara sa nogu, a njemu nisu mogli da odole ni mnogi poznati frajeri.

Prava je modna inspiracija - fenomenalno uklapa skupocenu garderobu sa vrlo pristupačnim komadima, a njene savete korisnici društvenih mreža izuzetno cene i rado prihvataju.

Bogdan Bogdanović
foto: ATA Images

Naime, upravo ona je prva velika ljubav košarkaša Bogdana Bogdanovića koji beleži neverovatne uspehe na terenu.

Romansu su otpočeli 2014. godine, a gde god bi se pojavili, videlo bi se da su zaljubljeni do ušiju. Za vreme njihove veze košarkaš je bio veoma aktivan, pa je delio sa pratiocima njihove zajedničke trenutke, a jednom prilikom je otkrio i da na pripreme za utakmice obavezno sa njim ide atraktivna Anja.

Pričalo se u to vreme da je košarkaš u Anji video veliku podršku i oslonac dok je krčio svoj put ka NBA ligi, što je potom i uspeo. A onda, poptuno iznenada, u medijima je osvanula vest da je došlo do kraha ljubavi posle godinu i po dana, a kao glavni razlog navedena je razdvojenost, jer se Bogdan zbog karijere preselio 2015. u Istanbul.

Svi su tada smatrali da je upravo zbog ljubavnih problema imao slabije rezultate na Evrobasketu. Prijatelji mladog para pričali su da je raskid bio veoma bolan za oboje.

Nakon raskida sa zgodnom brinetom Bogdan je navodno bio potpuno skrhan, srce mu je bilo slomljeno. I nakon nje, osvajao je prelepe dame poput glumice Jovane Stojiljković i teniserke Olge Danilović.

Poslednja u nizu bila je američka manekenka i dizajnerka Britani Net, svojevremeno prva pratilja na izboru za Mis države Nju Džersi. Iako u jednom momentu nisu skrivali svoju ljubav, treutno nije poznato da li su zajedno.

Gde je i šta danas Anja radi?

Zanosna manekenka se, u međuvremenu, posvetila fakultetu, a potom udala i rodila ćerku Dunju, te posvetila porodici.

Mnoge dame joj zavide što je uspela da zavede poznatog beogradskog šmekera Dušana Šušnjara, za kojeg žene kažu da je neverovatno šarmantan i harizmatičan, ali i uvek džentlmenski nastrojen.

Mnoge poznate dame su bivale opčinjene njegovim izgledom i energijom, a meneken već ima ćerku iz prethodne veze.

Ne skriva ni svoju romantičnu stranu, te je Anji, dok su bili u Italiji, jednom poručio:

- Sa tobom je svaki dan Venecija.

Intrigantan odnos Jelisavete Orašanin i Dušana Šušnjara

Jelisaveta je Dušana upoznala preko zajedničkih prijatelja i odmah su sevnule iskre te 2015. godine, kako je tvrdio tada izvor blizak ovom dvojcu. Međutim, glumica je i dalje bila u vezu sa kolegom Vukom Kostićem, iako je već bila na klimavim nogama.

- Iako su Vuk i Jelisaveta tokom leta poricali da im veza ne funkcioniše, prava istina je da je Jelisaveta još tada počela vezu sa Dušanom, a fotografije iz provoda su redovno objavljivali na društvene mreže - govorio je izvor za "Blic" pre skoro 10 godina.

Ubrzo je usledio i raskid sa Vukom, te su glasine o romansi sa Dušanom postajale sve glasnije.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/instagram

Kada su je pitali o odnosu sa Dušanom, Jelisaveta je dala kratak odgovor, ali je ostala vrlo tajanstvena

- Ne znam šta da vam kažem o tome.... Sa kim će me još povezati? Poznajem Dušana i prijatelji smo. Na probi sam i ne mogu da pričam - rekla je 2015. godine, dok se Dušan o ovoj temi nije oglašavao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs