VELIKI POVRATAK SELIN DION - JAČA NEGO IKAD: Pojavila se na naslovnoj VOG magazina i sve ostavila bez teksta

Planetarno popularna pevačica Selin Dion, novo je lice na naslovnici francuskog izdanja magazina "Vog", u kombinacijama kojim je sve oduševila. Pevačica boluje od sindroma ukočene osobe, o čemu je govorila u intervjuu i istakla da se ne daje.

Vip priča
VELIKI POVRATAK SELIN DION - JAČA NEGO IKAD: Pojavila se na naslovnoj VOG magazina i sve ostavila bez teksta
Foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svetski poznata pevačica Selin Dion, govorila je o svojoj borbi sa sindromom ukočene osobe u intervjuu i editorijalu za francusko izdanje magazina "Vog".

Selin je izgledala veoma glamurozno i sve oduševila na raskošnom snimanju za magazin, dok je pozirala u toplesu u prevelikoj beloj košulji i šorcevima.

Pevačica, koja je otkrila da joj je dijagnostikovana retka neurološka bolest u emotivnom video snimku 2022. godine, podelila je kako se nosi sa sindromom iz dana u dan, priznajući da ga "prihvata dan po dan" i da "uči da živi s tim."

Upitana kako joj je, odgovorila je: "Dobro sam, ali puno je posla. Prihvatam ga dan po dan."

Objašnjavajući kako se nosi sa stanjem, objasnila je: "Pet dana u nedelji se podvrgavam atletskoj, fizikalnoj i vokalnoj terapiji. Moram da naučim da živim sa tim sada i da prestanem da se preispitujem."

"Na početku bih se zapitala: zašto ja? Kako se to dogodilo? Šta sam uradila? Je li ovo moja krivica? Život ti ne daje odgovore. Samo to treba živeti!"

Selin je dodala: "Odabrala sam da radim celim telom i dušom, od glave do pete, sa medicinskim timom. Želim da budem najbolje što mogu. Moj cilj je da ponovo vidim Ajfelov toranj!"

Sindrom ukočene osobe (eng.SPS) je degenerativno stanje koje dovodi do nekontrolisanog naprezanja mišića i grčenja. Na kraju, ostavlja obolele koji liče na "ljudske statue" dok postepeno zaključava telo, ostavljajući ljude nesposobnim da hodaju ili govore.

Trenutno ne postoji lek za taj sindrom, ali postoje koraci koji se mogu preduzeti da bi se usporili simptomi, nešto na čemu Selin radi.

Prateće snimke za francuski magazin, bile su zapanjujuće, pogotovo roze predimenzionirana pliš haljina sa rukavima, koja je nalikovala na perjanu jaknu.

Na drugim fotografijama je blistala u šik smeđoj haljini i prevelikom kaputu, pre nego što se presvukla u belu strukturiranu haljinu i prozirne hulahopke, kao i toples izdanje sa belom glomaznom jaknom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs