SvetSKA LEPOTICA

Nema joj ravne: Da obuče i džak, Monika Beluči bi prštala od seksepila! (FOTO)

Nakon modnog briljiranja na crvenim tepisima u Los Anđelesu slavna Monika zaputila se u francusku prestonicu i svojom pojavom uveličala svečanu ceremoniju dodele nagrada Lumijer

Star look
11:36h Autor:
Nema joj ravne: Da obuče i džak, Monika Beluči bi prštala od seksepila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zbog svog izgleda - savršenih crta lica i oblina - Moniku Beluči mnogi smatraju jednom od najlepših žena sveta. S napunjene 53 godine i dalje izgleda izazovno, a brojni časopisi i danas je stavljaju u sam vrh svetskih lepotica.

Zavidnu liniju i klasičnu lepotu na 23. izdanju dodele nagrada Lumijer Monika je istakla izdanjem u svetlucavoj crvenoj haljini u stilu 80-ih.

Gde se ona pojavi, svi padaju u drugi plan: Fatalno izdanje Monike Beluči! (FOTO)

foto: Profimedia

Kreaciju drapiranog kroja, visokog okovratnika sa naramenicama potpisuje francuski modni dizajner Aleksandar Votije, a svetu je premijerno predstavljena u sklopu nadolazeće prolećne kolekcije visoke mode.

foto: Profimedia

Šlic na haljini otkrivao je crne štikle vrtoglavo visokih potpetica, a celokupno izdanje stilizovala je decentnim naušnicama i crnom tašnicom.

Krajem prošle godine Monika je svoju dugu tamnu kosu, koja je tokom godina postala njen zaštitni znak, odlučila značajno da skrati stvorivši bob frizuru koju je na glamuroznoj pariskoj zabavi odlučila da predstavi u ravnoj i zaglađenoj formi.

Uske pantalone i visoke štikle: Za Monikom Beluči su se svi okretali! (FOTO)

foto: Profimedia

Atraktivna Italijanka kaže daje tajna njene lepote u tome što se nikad nije previše opterećivala izgledom.

"Vežbam pilates i plivam, ali ne budim se u šest kako bih odjurila u teretanu. Nije bitno koliko imate godina, sve je u glavi. Telo stari, ali duh ne. Neko može biti star i s 20", priznaje Monika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs