NAJLEPŠA ŠMINKA SA MET GALE: Ove godine šminkeri su uspeli nemoguće - SLAVNE ZVEZDE PODMLADILI 20 GODINA

Zvezdama koje su zaslužile titulu najlepše, bilo je potrebno nekoliko sati da bi pripremile samo šminku i frizuru, a da ne govorimo o ostatku ansambla za Met Galu. Ti sati su se na kraju isplatili, jer je titula najlepše šminke i frizure otišla baš njima.

Lepi & Zdravi
NAJLEPŠA ŠMINKA SA MET GALE: Ove godine šminkeri su uspeli nemoguće - SLAVNE ZVEZDE PODMLADILI 20 GODINA
Foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svakog prvog ponedeljka u maju, svet mode sprema se za svoju najveću noć u godini: Met Gala. Glamurozni događaj ispunjen je nekim od najupečatljivijih izgleda, a to uključuje kosu, šminku i savršen manikir.

Ove godine, tema izložbe Instituta za kostime je “Uspavane lepotice: Ponovno buđenje mode” (Sleeping Beauties: Reawakening Fashion) u čast kreacijama koje su toliko fragilne, da bi ih nošenje, samo još više degradiralo i uništilo. Neke su pak toliko lomljive( kao što je balska haljina Čarlsa Frederika Vorta iz 1877. godine) da nisu ni mogle da se prikažu na izložbi u Metropolitan muzeju u Njujorku, već samo posebnim vizuelnim efektima.

Pored savršenih kombinacija koje su zvezde odabrale za najglamuroznije veče u godini, posebno se istakla šminka, savršena frizura i manikir. Važno je obratiti pažnju i na sitne detalje za ulepšavanje, jer one upotpunjuju ceo stajling, a bez tih detalja, zvezde ne bi nosile epitet savršenstva i elegancije.

Ali nemojte nam samo verovati na reč. Pogledajte šta su Dženifer Lopez, Zendeja, Nikol Kidman i sve vaše omiljene poznate ličnosti odabrale za savšen izdanje.

Ispod su najbolji izgledi lepote najglamuroznije večeri godine.

1 / 12 Foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs