TAMARA DRAGIČEVIĆ POKAZUJE KAKO DA NOSITE OVU HIT KOMBINACIJU ZA PROLEĆE: Obucite se za izgled vredan svake PAŽNJE

Glumica Tamara Dragičević, očarala je svojim stajlingom idealnim za proleće.

Moda
13:47h
TAMARA DRAGIČEVIĆ POKAZUJE KAKO DA NOSITE OVU HIT KOMBINACIJU ZA PROLEĆE: Obucite se za izgled vredan svake PAŽNJE
Foto: Printskrin@tamaradragicevic/Instagram

Tamara Dragičević nije samo vaša omiljena glumica sa istaknutim sposobnostima da iznese svaku ulogu. Ona je pored svog šarma i veoma sofisticirana dama, sa istančanim ukusom, koja svojim odabirom modnih kombinacija ostavlja bez daha.

Na svom Instagram profilu, koji broji skoro 220 hiljada pratilaca, objavila je fotografiju sa njenog rođendana. Ono što je najviše privuklo pažnju, jeste detalj koji se nalazi na samoj torti na kojoj je pisalo ,,1+1=3", što je simbolika iščekivanje trećeg deteta.

Tamara je za ovaj predivan događaj, odabrala teksas kombinaciju od glave do pete, ključni ansambl u narednom periodu, koji smo preporučivali i ranije.

Gornji i donji deo, bili su deo istog dizajna, što se da primetiti kroz detalje u vidu crvenih linija na rukama i nogama sa bočne strane.

Gornji deo je evocirao blagi kroptop, sa velikim džepovima sa prednje strane, i kragnom koju je stilizovala tako da nas podseća na nekadašnje sedamdesete.

Šminka je bila blaga, frizura u talasastom maniru, a od aksesoara je odabrala zlatne minđuše u obliku polumeseca i nakit sa simbolikom deteline sa četiri lista.

Tamara Daragičević, jednom rečju, živa je inspiracija ove moćne kombinacije, tako da ako već niste počeli, brzo na svoju šoping listu dodajte kombinaciju teksasa od glave do pete. Naravno, raspareno izdanje je pun pogodak! Ne morate tražiti isti dizajn ili valere.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs