OVAKO IZGLEDA KADA MELANIJA TRAMP NA SEBE OBUČE 7500 EVRA: Modna kombinacija od koje ZASTAJE DAH

Melanija Tramp očarala je sve svojom pojavom u elegantnoj crno-beloj kombinaciji.

Moda
12:05h
OVAKO IZGLEDA KADA MELANIJA TRAMP NA SEBE OBUČE 7500 EVRA: Modna kombinacija od koje ZASTAJE DAH
Foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp pojavila se na strani svog supruga bivšeg predsednika Donalda Trampa u utorak, prateći ga na birališta na dan primarnih glasova na Floridi.

Bivša manekenka (53) odabrala je belu haljinu sa kragnom brenda Aleksander Mekvin sa velikim printom sa leve strane u vidu crnih orhideja od skoro 2500 evra, koju je uparila sa uskim crnim kaišem, crnim predimenzioniranim naočarima za sunce i crnim salonkama.

Melanija Tramp
foto: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

Ona je svoj ansambl upotpunila Šanel štepanom akt torbicom, čije verzije koštaju više od 5000 evra.

Melanija Tramp u ovoj kombinaciji, pokazala je svoj istančani ukus u odevanju i ponovo uspela da očara svojom sposobnošću da ukombinuje istaknuti print, sa minimalističkim komadima. Ono što se da primetiti jeste da i dalje izgleda mladoliko i prefinjeno, i da se nije uopšte promenila tokom dugog perioda odsustvovanja.

Melanija Tramp
foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Ovo je prvo pojavljivanje Melanije Tramp(jedno od retkih u javnosti). Supruga bivšeg predsednika i milijardera, nije bila čak ni na pobedničkoj zabavi za Super utorak(ključni momenat za stranačke izbore koji u velikoj meri određuje predstojećeg kandidata na izborima) u njihovom domu u Mar-a-Lagu na Floridi, ranije ovog meseca, što je izazvalo brige o njihovom braku.

Melanija je takođe bila odsutna sa porodične božićne čestitke koju je u decembru postavila verenica Donalda Trampa Mlađeg, Kimberli Gilfojl.

Melanija Tramp
foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Smatra se da nije prisustvovala zbog bolesti i smrti svoje majke.

Amalija Knavs je umrla u 78. godini u januaru, a porodica Tramp je prisustvovala njenoj sahrani u Palm Biču na Floridi, uključujući Barona Trampa, kao i Ivanku Tramp, Tifani Tramp i njihove muževe, Džareda Kušnera i Majkla Bulosa.

Smatra se da će se nakon ovog pojavljivanja, Melanija zbog predstojećih izbora za Belu kuću u novembru, češće prikazivati u javnosti, sa novim kombinacijama koje očaravaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs