IDEALNE PROLEĆNE KOMBINACIJE ZA ŽENE U 50-IM: Sakrivaju višak kilograma, ističu šta treba i daju mladalački izgled

Ako želite bezvremeni stil u 50-im godinama, razmotrite ovih 10 pravila koji nikada ne izlaze iz mode

Moda
16:10h Autor:
IDEALNE PROLEĆNE KOMBINACIJE ZA ŽENE U 50-IM: Sakrivaju višak kilograma, ističu šta treba i daju mladalački izgled
Foto: Profimedia

Kada proleće stigne, sa sobom donosi svežinu, novu energiju i priliku za osveženje garderobe. Za žene u 50-im, prolećne kombinacije mogu biti prilika da istaknu svoj stil, sakriju eventualne nesavršenosti i osećaju se samouvereno i mladalački. Evo nekoliko saveta za idealne prolećne kombinacije koje će vam pomoći da izgledate sjajno i osećate se samouvereno:

Pastelne nijanse i nežni materijali:

Odaberite garderobu u pastelnim bojama poput breskve, svetloplave, mint zelene ili svetlo roze. Ove boje su svežije za proleće i pružaju blistav izgled. Birajte materijale poput pamuka, svile ili laganog lanenog platna koji su udobni i prozračni.

Kombinezon
foto: NGRE / Backgrid USA / Profimedia

Sakrijte višak kilograma uz pomoć visokih potpetica:

Ako želite da sakrijete višak kilograma, birajte garderobu koja lepo oblikuje vaše telo, ali ne otkriva previše. Kombinezon koji se kombinuje sa visokim potpeticama daje vizuelno vitku liniju.

Kombinezon
foto: JAVIER MATEO / INSTAR Images / Profimedia

Asesoari koji privlače pažnju:

Dodavanje aksesoara može transformisati jednostavnu kombinaciju u nešto posebno. Odaberite statement ogrlice, šešire, marame ili velike sunčane naočare koje će privući pažnju na gornji deo tela i lice, ističući vašu ličnost i stil. Ali je najefekt

Kejti Peri
foto: CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Obuća koja kombinuje udobnost i stil:

Birajte obuću koja je udobna za hodanje, ali istovremeno doprinosi vašem izgledu. Baletanke, espadrile ili sandale sa niskom potpeticom savršene su za proleće i lako se kombinuju sa različitim odevnim komadima.

Kombinezon
foto: Profimedia

Pametan izbor garderobe i aksesoara može vam pomoći da izgledate fantastično i osećate se samouvereno bez obzira na godine. Sledite ove savete i eksperimentišite sa svojim stilom kako biste pronašle kombinacije koje najbolje odgovaraju vašoj ličnosti i figuri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs