Isprobajte

Mesta na kojima morate da vodite ljubav pre nego što ostarite!

Nikada niste toliko stari da biste se zadovoljili prosečnim seksom u sigurnosti sobe. Našli ste partnera i sada uživajte u seksu na različitim mestima
Škola sexa
04:06h Autor:
Mesta na kojima morate da vodite ljubav pre nego što ostarite!
Foto: Shutterstok

Jedan od najjednostavnih načina da poboljšate svoj seksualni život je da ga iz kreveta preselite na neka druga mesta. Iako se udobna posteljina ponekad čini kao najlogičniji izbor, predlažemo vam da pružite šansu plaži, bazenu ili nekoj drugoj lokaciji. Možda će vas iznenaditi!

Park

Iako vam se sada to čini kao suluda ideja, kada nastupi leto i toplije vreme pronađite neku skrivenu klupicu ili travnjak na kojem ćete raširiti ćebe sa svojim dragim. Garantovano će vam hladnoća biti zadnja na pemeti.

Kuhinja

Kuvanje može biti jako zabavno, posebice ako uključuje začin zvan "seks". Večera može pričaketi – vreme je za strast!

Plaža

Ovo se mesto često spominje u kontekstu strastvenih noći pa ne bi bilo u redu da ga i mi ne uvrstimo na našu listu. Zvezdano nebo, šum valova, vi i vaša bolja polovina – imali li išta bolje?

Tajni prolaz

Izlazak u grad ne mora završiti uobičanom pozom pred tv-om. Dopustite strastima da vas pretvore u

zavodničku divu i odvedu vas u tajni prolaz, skrivenu uličicu kao stvorenu za ljubav. No, pazite da vas ne uhvate.

Lift

Ovo zahteva dobre živce i hrabar stav – ali ako ste raspoloženi za jedan na brzaka, pritisnite dugme "zatvori vrata" i uživajte u vožnji.

Kada

Topli mlaz vode i nežna pena koja vam klizi niz telo – teško da ima nešto senzualnije.

Klub

Niko neće niti primetiti, a vama će zabava postati još bolja. Istražite skivene kutke kluba i pruštite sebi seks koji ni jedna strana neće tako lako zaboraviti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs