MOLITVA ZA SVU NESTALU DECU: Ovim rečima se obratite Prepodobnom Ksenofontu i Mariji za mališane koje traže roditelji

Slučaj nestale devojčice pokrenuo je ceo region, svi se brinu da li će se vratiti u svoj dom živa, a ono što svi mogu da urade, jeste da se pomole za njen povratak

Običaji
12:43h Autor:
MOLITVA ZA SVU NESTALU DECU: Ovim rečima se obratite Prepodobnom Ksenofontu i Mariji za mališane koje traže roditelji
Foto: Shutterstock

Nestanak dvogodišnje Danke Ilić u okolini Bora izazvao je veliku zabrinutost među lokalnim stanovništvom i vernicima. Sistem "Pronađi me" je aktiviran, a vernici su se organizovali da pruže podršku i mole za njen pronalazak. Svi zajedno se nadamo da će Danka uskoro biti pronađena i vraćena svojoj porodici.

Ovo je molitva za svu izgubljenu decu

O sveti Ksenofonte i Marijo sa decom vašom Arkadijem i Jovanom, evo mi, nedostojni i grešni usrdno vam pribegavamo i s nadom krepkom se molimo: Milostivo uslišite sada glas naš molbeni, i pomozite nam, i sada ljubav vašu prema nama, slugama Božijim (imena dece), pokažite blagodatnim dejstvom bogoprijatnih molitava vaših, pošaljite nam veliki milost Gospodnju, da bismo pevali i proslavili divnoga u svetima svojima Boga, Oca i Sina i Svetog Duha, sada i uvek i u vekove. Amin!

Draga braćo i sestre molimo vas da se pomolimo da se pronađe Danka uznesimo molitvu Gospodu – napisali su vernici na instagram stranici „voli__glassrbije“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs