Ekonomično

Isplati se: 6 stvari koje jednom kupite, a traju zauvek!

Svaka domaćica u svojoj kuhinji trebalo bi da ima bar jedan dobar i kvalitetan set za ručavanje, koji se neće slomiti pri prvom ispuštanju iz ruke
Enterijer
19:30h Autor:
Isplati se: 6 stvari koje jednom kupite, a traju zauvek!
Foto: Shutterstock

Prilikom kupovine stvari i nameštaja za dom, treba biti obazriv i praktičan. Međutim, nije baš uvek najsrećnije rešenje kupovati stvari na popustu, i one jeftinije. Kupujte u skladu sa svojim stilom, ali u neke komade vredi investirati više novca, jer oni odolevaju vremenu i modi.

1. Kvalitetan trpezarijski stoNajbolja je kombinacija modernog i klasičnog stila, i to ne samo zbog jednostavnosti uklapanja sa preostalim nameštajem, već je dobro poznato da klasika nikada ne izlazi iz mode.

Kako da preuredite kuhinju uz minimalne troškove, saznajte OVDE.

2. Originalna umetnička delaNajednostavniji način da svom domu date poseban pečat, jesu detalji.

3. Izdržljiv nožIako mnogo skuplji, jedan dobar nož sa garancijom vredniji je od 10 loših kopija.

4. Kvalitetan set za ručavanje

Svaka domaćica u svojoj kuhinji trebalo bi da ima bar jedan dobar i kvalitetan set za ručavanje, koji se neće slomiti pri prvom ispuštanju iz ruke.

OVDE saznajte praktična rešenja za uređenje potkrovlja.

5. Neuništivi blender Poželjno je da u svojoj kuinji među svim sudovima, posebno mesto zauzme blender. Spremanje kaša, sokova, frapea, salata od povrća i voća, mnogo je lakše uz dobar aparat.

6. Klasična stona lampaLampa je skoro nezaobilazan detalj u svakom domu, a osim što možete da prilagođavate osvetljenje, sjajan je detalj u kutku vašeg ugla za čitanje ili na natkasni u vašoj spavaćoj sobi. Klasična i jednostavna ston lampa, nikada ne izlazi iz mode.

OVDE pročitajte kako da uredite iznajmljen stan - 5 praktičnih načina za dekoraciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs