BRITANSKE MODNE NAGRADE: Rita Ora bukvalno gola, Irina Šajk u HIT cipelama, a žena sa najsavršenijim telom ŠOKIRALA SVE

Crveni tepih u Rojal Albert holu u Londonu pršti od modnih izbora glumica i pevačica, jer je počela dodela britanskin modnih nagrada

Galerije
Autor:
1 / 11 Foto: Profimedia

Od kako je postala gospođa Vaititi, Rita Ora ne prestaje da se razgolićuje. Nikad zgodnija, pevačica i glumica na Dodeli britanskih modnih nagrada došla je "obučena" samo u grudnjak i tanga gaćice dok je preko te odevne kombinacije nosila prozirni veo crvene boje.

Ipak, pažnju nije privukla modnim izborom koliko neobičnim mejkapom. Naime, Rita je nosila krajnje neobičnu šminku koja je od njenog lica napravila riblje. Rita je ponosno pokazivala kamerama delo svojih vižazista, dok su mnogi paparaci najviše slikali njeno zategnuto telo.

Dodela Britanskih modnih nagrada
foto: Profimedia

Irina Šajk blistala je u klasičnoj crnoj haljini, ali najviše pažnje su ipak privukle njene cipele bez potpetica. Ovo je pravi presedan, jer do sada dame skoro nikad nisu došle u ravoj obući na tako prestižan događaj. Ipak, pošto Irina ima savršeno skladno telo, očigledno joj nisu bile potrebne potpetice da bi izdužile njenu vitku liniju.

Dodela Britanskih modnih nagrada
foto: Profimedia

Ešli Grejem izazvala je muk kada se pojavila na crvenom tepihu u nekoj vrsti haljine plašta sa dubokim izrezom koja je pokazivala njene oble noge. Plus sajz model ponosno je šetala korak po korak pokazujući kako je srećna sa svojim izgledom.

Dodela Britanskih modnih nagrada
foto: Profimedia

Pogledajte našu galeriju i u komentarima nam pišite ko vam se najviše dopao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs