HAPŠEN ZBOG PIJANSTVA, PLJUVAO PO LJUDIMA, TUKAO SE SVUDA I MOKRIO ISPRED SVIH: Da li je OVO novi signal za uzbunu

Pevač Džastin Biber, stalno je predmet kontroverznih komentara zbog svog ponašanja. Mnogi ga smatraju za jednog od najskandaloznijeg pevača današnjice.

Celebrities
07:46h Autor:
HAPŠEN ZBOG PIJANSTVA, PLJUVAO PO LJUDIMA, TUKAO SE SVUDA I MOKRIO ISPRED SVIH: Da li je OVO novi signal za uzbunu
Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džastin Biber pokazivao je znake usamljenosti nakon što je njegov selfi na društvenim mrežama sa suznim očima izazvao zabrinutost fanova.

Pop pevač je na Instagramu podelio seriju snimaka od kojih je jedan bio selfi izbliza gde je imao crvene oči i gde plače.

Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms je za britanski list "Miror" otkrila šta bi Džastinove suze mogle da znače ovo: "Ova jedna suza izgleda tragično, ali nije jasno šta je moglo da je podstakne. Ona sugeriše čoveka čija je nevolja usamljenost ali i nešto što želi da podeli sa svetom."

@truthonbieber Seeing Justin post these photos of him crying on instagram broke my heart in two. #freejustin #freebieber #freejustinbieber #justinbieber #bieber ♬ Sad Music - Max-Music

Ona je nastavila: "To je veoma tužna slika koja stvara želju za negovanjem i podrškom. Džastin je ovde objavio intimni trenutak koji ipak želi da podeli sa svojim obožavaocima. Jedna suza signalizira istinsku nevolju koja je možda bila zataškana godinama. Pre curi nego teče i zbog toga je ovde još tužnije."

Tužni selfi je izazvao zabrinutost fanova jer se Džastinova supruga Hejli nije pojavila ni na jednoj slici u njegovom nedavnom postu, iako je komentarisala ispod njega i činilo se da se našalila da je njen muž "prilično plačljiv".

U odeljku za komentare, fanovi su objavili svoje brige za Džastina, kao i da su prihvatili Hejlin komentar. Jedna osoba je rekla: "Jesi li dobro brate?" dok je drugi spekulisao: "Je li to znak?" koja se naizgled odnosila na nedavne glasine o razlazu koje su mučile par. "Mislim da su on i Hejli možda u maloj krizi", rekao je neko drugi, dok je drugi napisao: "Džastine, šta se desilo? Zašto plačeš?" Još u martu, glasine o razvodu divljale su na društvenim mrežama.

Hejli Baldvin, Džastin Biber
foto: Profimedia

No, ovo nije još jedna kontroverzna stvar koju je Džastin objavio.

Nedavno je izašao video Džastina Bibera sa Paf Dedijem iz prošlosti, u kom Džastin neprijatno objašnjava Pafu zašto mu se nije javljao na telefon. Paf Dedi je inače optužen za podvođenje maloletnica, a na tom snimku se čini kao da Džastin zna nešto što tada mi nismo.

Pored toga, njegov život prati nasilno ponašanje prema fotografima, kada je jednog kolima udario. Srećom, nije bilo smrtnog ishoda.

Takođe je bio privođen zbog pijanstva i nasilničkog ponašanja prema ljudima. Čak je i pljuvao po fanovima kako bi pokazao svoje "umeće" pred prijateljima koji su se na snimku smejali.

Džastin Biber
foto: Walter Michot/Pool / Zuma Press / Profimedia

Jednom je napao svog komšiju Džefrija Švarca zbog toga što mu je skrenuo pažnju da vozi sumanuto. Nakon svađe, uzeo je jaja iz frižidera i gađao kuću Švarca.

Njegov veliki skandal, bio je taj kada je zapažen kako urinira u kantu za vodu, kojom čistačice čiste restoran. On se pravdao time kako je "toalet bio previše daleko", no, to uopšte nije dobar razlog da to činite pred svima u kantu koju ljudi koriste za brisanje podova i pločica.

Takođe je bio i predmet kritika zbog svog neznanja, kada se u Japanu molio ljudima koji su počinili ratne zločine, i šalio u vezi sa jevrejskom devojčicom koja je ubijena u Drugom svetskom ratu, Anom Frank, kada je bio u poseti njenoj kući gde se krila tokom okupacije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs