ZA NJOM JE ODLEPIO MADONIN SIN, SAD RADI ZA TRAPMA: Od njenih slika u bikiniju srce PRESKAČE, a ćerka je NAŠE PEVAČICE

Ćerka Kaje Ostojić godinama već živi u Americi gde studira i sama krči svoj put ka uspehu, a lepotom oduzima dah.

Celebrities
22:07h Autor:
ZA NJOM JE ODLEPIO MADONIN SIN, SAD RADI ZA TRAPMA: Od njenih slika u bikiniju srce PRESKAČE, a ćerka je NAŠE PEVAČICE
Kaja Ostojić, Foto: Printscreen Instagram / kaya_ostojic

Pevačica Kaja Ostojić, iako je vlasnica predivnog glasa, mnogo više pažnje privlači zbog njenog i te kako zanimljivog ljubavnog života. Naime, već sa 19 godina stala je na ludi kamen i to truda. Potom su usledila još dva braka koja su se završila razvodom, a šuška se da je Katarina spremna da izgovori sudbonosno da i po četvrti put. Međutim, ono što sa ponosom ističe je činjenica da je uspela, iako je bila veoma mlada kada je postala majka, da izvede na pravi put naslednicu Nikolinu, uspešnu mladu damu koja sada ima 22 godine.

Pevačica je ćerku dobila iz prvog braka sa košarkašem Nikolom Dragojlovićem. Krah njihove ljubavi, kako Kaja smatra, bio je neminovan, ali nije očekivala od nekadašnjeg partnera da zanemari i ulogu oca, koja je jednako važna u odrastanju deteta.

- Ko želi kontakt sa svojim detetom, taj će da ga napravi. Ja to nikada nisam branila. Nikolina nije patila što on nije tu, stvarno to nikada nisam videla. Prosto, odrastala je bez njega. On je jednom platio alimentaciju, kad smo se rastali, dao mi je 500 evra i više nikad ništa - iskreno je bila Kaja, koja se trudila da njenoj naslednici ništa ne fali tokom odrastanja.

Nikolina ne voli da se eksponira u javnosti, odabrala je život u Americi, a Majami je njeno omiljeno mesto. Veoma je vredna, te uporedno i radi i studira.

- Ona ide za svojom srećom i ja to razumem. Dobila je stipendiju za treću godinu fakulteta i srećna sam zbog toga jer se znanje uvek isplati. Nije još uvek pronašla momka u Americi, ali je oduševljena Floridom. Prosto je razumem kad kaže da neće da se vraća iz Majamija. Iskreno, ni ja nisam htela da se vratim - priča ponosna majka.

Zanimljivo je da je Nikolina trenitno zaposlena u agenciji koja radi marketinšku kapmanju Donaldra Trampa, te se čini da je za ovu mladu devojku samo nebo granica. Ono što je izdvaja od većine današnje omladine, svoj put ka uspehu krči sama.

A njenoj lepoti nije mogao da odoli, čak, ni Roko, Madonin sin! Njih dvoje videli su se u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima pre nekoliko godina, o čemu su čak pisali i svetski mediji.

Mnogi se slažu da je Nikolina slika i prilika svoje majke, te ih neretko pitaju da li su sestre. Obe su prezgodne, a njhove slike u kupaćim kostitima oduzimaju dah.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/itsnikay

A od Kaje je nasledila i talenat, te i Nikolina veoma lepo peva.

- Zenica oka mog. Ponosna sam na sve što si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš - uputila joj je jednom prilikom Kaja dirljivu poruku putem društvenih mreža.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs