GOVORILI SU DA "NEMA NI KUKA, NI STRUKA", A UPECALA JE NAJVEĆEG FRAJERA: Nije očekivala da će je tuđe suze skupo koštati

Onako kako je Hejli zavela Džastina Bibera malo kojoj ženi je pošlo za rukom, a onda joj se sve obilo o glavu.

Celebrities
GOVORILI SU DA "NEMA NI KUKA, NI STRUKA", A UPECALA JE NAJVEĆEG FRAJERA: Nije očekivala da će je tuđe suze skupo koštati
Foto: TIKTOK / Planet / Profimedia

Vest da Džastin Biber i Hejli stavljaju pauzu na njihov ljubavni odnos mnoge je iznenadila. Naime, pojavile su se glasine da njihov brak odavno ne funkcioniše kako treba, a Hejli je navodno zatražila da jedno vreme živi sama.

Mnogi komentarišu da ih je stiglo "prokletstvo" jer su svoju sreću gradili na temeljima tuđe nesreće. Naime, poznato je da je Džastin ranije bio u vezi sa Selenom Gomez, koja je zbog njega završila na psihijatriji.

Hajli Biber, Džastin Biber
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za to vreme, on je pred oltar odveo Hejli. Međutim, već duže vreme se piše o njenom ne baš uspešnom braku sa Biberom, a u prilog tome ide i činjenica da Hejli često izgleda jako nesrećno pored supruga. Mlada manekenka nikad se ne smeje, dok zbog njene tužne face mnogi misle da je veom nesrećna.

Vremenom, Amerikanci su sve više počeli da gaje negativan stav prema Hejli, verujući da je uvek pokušavala da prečicom dođe do uspeha. Za nju često kažu da "nema ni kuka - ni struka", kao i da nema lepo lice za posao kojim je oduvek želela da se bavi. Takođe, dosta je onih koji pričaju da joj je otac kupovao karijeru i da je sve pokušavala na silu.

Hejli Baldvin, Džastin Biber
foto: Profimedia

Na internetu mogu da se nađu brojni snimci na kojima se Džastin ne ponaša nimalo džentlmenski pored atraktivne supruge. Ipak, na društvenim mrežama među parom vlada idila.

"Imali smo puno razgovora o tome kakvi su naši planovi, gde želimo da budemo za toliko i toliko godina. Uvek smo pričali da želimo mladi da uđemo u brak i da budemo mladi roditelji, ali ne ispadne sve uvek onako kako maštate", rekla je Hejli nedavno, ali se onda brzo i ispravila.

Džastin Biber
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

"Ipak, jedno znam i donela sam odluku. Dugo i jako volim tu osobu i neću odustati od njega. Nikad ga ne bih napustila. Ne mogu da zamislim da napustim nekoga samo zato što se nalazi u najgorem razdoblju svog života", zaključila je.

Hejli Baldvin, Džastin Biber
foto: Profimedia

Ipak, priznala je da bi sigurno prekinula trudnoću kada bi sada ostala u drugom stanju te da, iako je nekada želela da postane majka, sada joj se više ne žuri.

Veoma dug vremenski period Hejli je smatrana ženom bez talenta, praznoglavom bogatašicom i wanna-be modelom, s obzirom da je visoka samo 172 što je, složićete se, po mnogim merilima nedovoljna visina za bavljenje manekenstvom.

1 / 8 Foto: Profimedia

Inače, Hejli Roud Boldvin ćerka je Stivena Boldvina, glumca, producenta i režisera, ali i brata poznatog glumca Aleka Boldvina i grafičke dizajnerke Kenje Boldvin.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs