ŠTA JE DRAGANA MIRKOVIĆ RADILA NA OSTROGU NEDELJU DANA PRE RAZVODA? Potez koji je zadivio mnoge

Dragana Mirković se razvodi od Tonija Bijelića nakon 25 godina braka

Celebrities
Autor:
ŠTA JE DRAGANA MIRKOVIĆ RADILA NA OSTROGU NEDELJU DANA PRE RAZVODA? Potez koji je zadivio mnoge
Foto: Printscreen/Instagram

Dragana Mirković je odlučila da se razvede od Tonija Bijelića nakon dugih 25 godina braka, a ova odluka za pevačicu nije bila nimalo laka.

U saopštenju koje je objavljeno na Kuriru, Dragana između ostalog kaže: "

"Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak."

U prilog tome koliko se pevačica borila sama sa sobom i u želji da donese što bolju odluku, ide i činjenica da je samo par dana pre nego je odlučila da preda papire za razvod bila na Ostrogu.

Dragana je posetila ovu veliku svetinju sa ćerkom i sinom, a tom prilikom je podelila dve fotografije na kojima je sa decom uz naslov: "Moj svet, moje svetinje."

Dragana Mirković
foto: Printscreen/Instagram

Ostrog je mesto na kojem se mole ljudi svih vera. Svetom Vasiliju idu oni koji su izgubili nadu, ali i oni koji traže "svetlo na kraju tunela". Kada imaju neku muku u životu, vernici odu pod Ostrog kako bi se pomolili, a smirenje koje tamo dobiju koristi im kao snaga za borbu koja je ispred njih.

Smatra se da onaj ko se iskreno pomoli Svetom Vasiliju na Ostrogu dobija blagoslov koji ga prate svih godina njegovog života.

Ovaj Draganin potez zadivio je mnoge, s obzirom da je i ovaj put pokazala koliko je patrijahalna i smerna osoba.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs