Deluju

5 ljubavnih saveta najboljih holivudskih muževa

Romantična iznenađenja, mirisne kupke, šaljive poruke ali i spremnost na popuštanje samo su neke od stvari koje primenjuju poznati oženjeni muškarci
Ljubav i zavođenje
20:46h
5 ljubavnih saveta najboljih holivudskih muževa
Foto: AP

Kada je reč o ljubavi, vezi i braku svaki savet je dobro došao, posebno kada dolazi od zgodnih i popularnih holivudskih muževa koji vole svoje supruge i već godinama uspešno održavaju brak i vezu. Pet seksi muškarca otkrilo je svoje najbolje ljubavne savete koji, barem u njihovom slučaju, zaista deluju.

Čajning Tatum (7 godina u braku s glumicom Dženom Devan)

"Volim kada se moja supruga smeje i zato se trudim da je razveselim šaljivim i spontanim sitnicama.Jedna od omiljenih mi je da joj ostavim skrivenu ljubavnu ili šaljivu poruku u frižideru, kupatilu ili na jastuku".

Hju Džekmen

(18 godina u braku sa glumicom i producentkinjom Deborom Li Fernes)

"Moje pravilo broj jedan je romantično iznenađenje, ali nije reč o skupim poklonima za posebne prilike. Moju suprugu često iznenadim buketom cveća ili nekom sitnicom koju je onako usput spomenula".

Kevin Bejkon

(16 godina u braku s glumicom Kirom Sedžvik)

"Tačno znam šta moja žena voli i kada vidim da je pod stresom ili da smo se malo udaljili, pokušam da ostvarim njene male želje. Kira voli spa tretmane, ali kod kuće nismo imali kadu, a već godinama planiramo preuređenje kupatila. Kada je bila na putu, potajno sam renovirao kupatilo, nabavio veliku kadu i kada se vratila dočekala ju je topla, mirisna kupka".

Patrik Dempsi

(15 godina u braku sa glumicom Džilijan Fink)

"Ključ srećne veze je prihvatanje partnera u potpunosti. To znači da moraš biti svestan da osobu s kojom živiš ne možeš da promeniš. Kada dođe do nesuglasica, moraš da budeš spreman da popustiš, posebno ako nisi u pravu".

Metju Mekonahi

(8 godina u vezi i dve godine u braku s manekenkom Kamilom Alves)"Moje pravilo je jednostavno - nikada u krevet ne odlazi ljut. Problemi postoje da bi se rešavali, a ne zatrpavali pod tepih. Zbog toga Kamila i ja imamo zdrav odnos".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

HolivudBrak