KONAČNO IZAŠLA IZ VREĆASTIH APA-DRAPA STVARI: Pamela se sinoć pojavila našminkana, u toaleti, prelepa kao boginja

Glumica je ušetala na crveni tepih sa perjem u kosi, vrtela se pred fotografima i jasno je bilo da se oseća zadovoljno u svojoj koži

Moda
19:12h Autor:
KONAČNO IZAŠLA IZ VREĆASTIH APA-DRAPA STVARI: Pamela se sinoć pojavila našminkana, u toaleti, prelepa kao boginja
Foto: preentscreen/Instagram

Početkom 1990-ih, Pamela Anderson je postala seks simbol i ponosno je nosila ovu titulu nekoliko decenija, dok konačno nije priznala da joj je dosadila stalna pažnja.

Nakon što je napunila 50 godina, dramatično je promenila stil, uklonila silikonske implante sa svojih grudi (zamenivši ih manjim) i počela da promoviše prirodno starenje.

Pamela Anderson
foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Istovremeno, Pamela nije prestala da se brine o sebi, noseći mini i povremeno šokirajući javnost, jednostavno je počela da dokazuje ženama da strah od bora i preterano interesovanje za plastičnu hirurgiju mogu samo da dovedu do pogoršanja kompleksa. Tako se na Met Gali 2024. Andersonova pojavila u najprirodnijem izgledu, ali se prvi put posle dugo vremena ipak setila šminke.

Pamela Anderson
foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

Inače, ovaj Met Gala događaj bio je debi za 56-godišnju zvezdu. Glumica se odlučila za bež haljinu sa dubokim dekolteom i golisavom šminkom. Moguće je da se zvezda sama šminkala na tepihu. Pamela je 2019. rekla da je njen dugogodišnji šminker Alekis Vogel umrla od raka dojke, a nakon toga više nije želela da sarađuje ni sa kim drugim.

Pamela Anderson
foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

Ali Pamela Anderson je napravila kompleksan stjling: ostavila je nekoliko velikih lokni u predelu lica, a u punđu je zabola perje koje podseća na klasove osušene na uzarenom suncu. Čini se da je uz njihovu pomoć glumica odlučila da oda počast kodeksu oblačenja. Ove godine zvuči ovako: "Bašta vremena". Uprkos činjenici da se Pamela prvi put pojavila na Met Gala, osećala se što prirodnije na "modnim Oskarima". Zvezda se mnogo smejala, vrtela pred fotografima i jasno uživala u pažnji koja joj je bila usmerena.

1 / 4 Foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

U prošlosti, Anderson se takođe više puta žrtvovala zarad mode, ali je već nekoligo godina viđamo u krajnje opuštenim, kežual i kako narod kaže apa-drapa izdanjima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs