HOROSKOP ZA 7. MAJ: Ovnovima se ostvaruju sve želje, Vodolije očekuje zanimljiva PONUDA, a NJIH veliko IZNENAĐENJE

Saznate šta vam horoskop za 7. maj 2024. godine donosi na svim poljima.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 7. MAJ: Ovnovima se ostvaruju sve želje, Vodolije očekuje zanimljiva PONUDA, a NJIH veliko IZNENAĐENJE
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ovan

Posao: Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan. Na dobrom ste putu da ostvarite zacrtane planove.

Ljubav: Između vas i drage osobe trebalo bi da je situacija zadovoljavajuća. Uživajte u međusobnoj pažnji i i ne preterujte sa nerealnim obećanjima.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, pluća.

Bik

Posao: Možete da očekujete novu poslovnu ponudu o kojoj vredi razmisliti. Nemojte propustiti priliku jer se ne dešavaju svaki dan.

Ljubav: Sve što se bude pojavljivalo iz prošlosti ignorišite, jer bi to mogle biti dodatne kočnice svih budućih potencijalno lepih ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Pad energije.

Blizanci

Posao: Sve što se bude pojavljivalo iz prošlosti ignorišite, jer bi to mogle biti dodatne kočnice svih budućih potencijalno lepih ljubavnih dešavanja.

Ljubav: Većina astroloških aspekata ukazuje na solidne uslove za flert, avanturu, a na vama je da u zavisnosti od toga šta hoćete, odredite prioritete u svom ljubavnom životu.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Sve što se bude pojavljivalo iz prošlosti ignorišite, jer bi to mogle biti dodatne kočnice svih budućih potencijalno lepih ljubavnih dešavanja.

Ljubav: Poznanstvo sa jednom vrlo interesantnom osobom je na pomolu preko poslovnog segmenta.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Budite efikasni, organizovani i detaljni, da ne bi došli u situaciju da vas optužuju za usporavanje nekih poslova.

Ljubav: Slobodni, vi ste u prvom planu. Plenite neodoljivim šarmom i svakako privlačite nove osobe u svoj život. Za sada vam prija da se zabavljate, flertujete, da ste slobodni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Ako postoje neke stvari koje još uvek niste završili, sada je pravi trenutak da ih odradite bez većih posledica.

Ljubav: Uživajte u opuštenoj atmosferi sa dragom osobom, preispitivanje i korekcije ostavite za neki drugi dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Pored redovnih, možete očekivati i dosta dodatnih obaveza, stoga ne računajte na pomoć već se sami organizujte što je bolje moguće.

Ljubav: Nezadovoljstvo zbog ponašanja drage osobe, možete prevazići jedino ako otvoreno saopštite u čemu je problem. Niko ne može da čita vaše misli.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Škorpija

Posao: Mozak će vam biti prenapregnut, jako je naglašena vaša puna koncentracija i nadzor nad svima. Očekuje se da ubacite u veću brzinu i fokusirate se samo i isključivo na uspeh.

Ljubav: Partner može da vam prebaci da previše mislite na sebe po nekim pitanjima i da ne posvećujete dovoljno pažnje njegovim potrebama i odnosu uopšte.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Nije isključen izvestan zastoj u poslovnim dogovorima koji vas itekako može zabrinuti, ali ćete rešiti sve. Potrebno je samo malo više strpljenja.

Ljubav: Potrudite se da ne menjate naglo planove kako ćete provesti zajedničke trenutke, jer bi moglo biti kontraproduktivno.

Zdravlje: Provodite što više vremena po mogućstvu u prirodi, prijaće vam.

Jarac

Posao: Oslonite se na sopstveno iskustvo i kvalitete i uspećete da sve organizujete i završite na svoj način onako kako ste zamislili.

Ljubav: Solidan dan, bez nagoveštaja nekih značajnijih promena je pred vama. Držite ljubavnu situaciju pod kontrolom.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Posao: Nije isključeno da vas očekuje nova poslovna ponuda, koja bi mogla doći potpuno neočekivano ili vam pak u pomoć pritekne neki novi saradnik brzinom.

Ljubav: Potrudite se da voljenoj osobi pokažete dovoljno pažnje, da je ne zanemarujete i ne okrećete se samo svojim ličnim interesima.

Zdravlje: Pojačan stres.

Ribe

Posao: Ribe, pred vama je dobar period da pokrenete situacije o kojima ste do sada samo razmišljali ili ih planirali, ali niste očekivali da mogu da budu itekako realne.

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan za konkretne poteze na ljubavnom planu, ukoliko je moguće prepustite inicijativu drugoj strani.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs