ONA JE DEVOJKA PREDSTAVNIKA HRVATSKE: Najveća mu je podrška, osmišlja spotove, bira mu odeću, naziva je boljom polovinom

Elizabeta je Marku osmislila spot za 'Rim Tim Tagi Dim', a od njega je mlađa godinu dana

Celebrities
Autor:
ONA JE DEVOJKA PREDSTAVNIKA HRVATSKE: Najveća mu je podrška, osmišlja spotove, bira mu odeću, naziva je boljom polovinom
Foto: preentscreen/Youtube

Hrvatski predstavnik "Baby Lasagna" briljirao je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga.

Nastupio je 7. po redu s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', a publiku u Malmou nagradila ga je gromoglasnim aplauzom. Kao što nalaže tradicija, mi od naših komšija Hrvata najčešće dobijamo najveću podršku u vidu navijačke snage, kao i ocenjivanja, ali i uzvraćamo. Nadamo se da će tako biti i ovaj put.

Mladi pevač nakon svake pobede pada u zagrljaj svoje devojke Elizabete Ružić, koja mu je prva čestitala. Ona je ta koja ga teši, ali i koja najviše podržava.

Baby Lasagna
foto: preentscreen/Youtube

Elizabeta je Marku osmislila spot za 'Rim Tim Tagi Dim', a od njega je mlađa godinu dana. Radi u porodičnoj firmi u Kašteliru. Studirala je na Likovnoj akademiji u Splitu, smer Medijska umetnost, a bavi se video produkcijom i art fotografijom.

Baby Lasagna je u intervjuu za Story priznao da, kad je upoznao devojku Elizabetu, nije pisao, a ni puno čitao pa je sigurno nije osvojio svojim romanima.

'Koliko moja bolja polovina ceni moju muzičku stranu, i meni je nepoznanica. Ipak, pre nego što bilo ko drugi čuje moje pesme, ona ih posluša. Naprotiv, često po njenom sudu biram pesme za album. Da joj se nije svidela pesma 'Rim Tim Tagi Dim', možda danas ne bih razgovarao s vama', rekao je otvoreno.

Često zajedno radimo na raznim projektima.

"Kao i u svemu čime se odlučim baviti, podrška mi je, savetuje me i pazi na mene. Isto važi i za moju porodicu, prijatelje i bližnje", rekao je i dodao:

Baby Lasagna
foto: preentscreen/Youtube

"Ako je u pitanju moda, tu postoji manjak stila koji nadopunjuje moja bolja polovina. Uvek kada mi neko pohvali outfit, zapravo pohvale idu njoj. Što se tiče načina života, trudim se biti iskren i korektan, pre svega ljubazan i strpljiv. Ali više je na drugim ljudima da to procene nego na meni."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs