Neverovatno

Žena sa tri dojke prevarila javnost: Sve je izmislila da bi dobila medijsku pažnju!

Jedan portal istražio je sve njene navode, a usput došao do informacije da je i ranije pokušavala da privuče pažnju medija nesvakidašnjim ispadima, kao i da se koristi tuđim imenom, a hirurzi kažu da ovakva operacija uopšte nije ni moguća
Lifestyle
15:38h Autor:
Žena sa tri dojke prevarila javnost: Sve je izmislila da bi dobila medijsku pažnju!
Foto: Facebook / Jasmine Tridevil

Slučaj devojke koja se predstavlja pod imenom Džasmin Tridevil, čija je priča o nadograđivanju treće dojke uzburkala internet, izgleda da je samo laž!

Tim portala Snopes.com, koji se bavi istraživanjem sumnjivih vesti i urbanih legendi, pažljivo je razmotrio svaku tvrdnju ove devojke i došli su do zaključka da je sve izmislila kako bi privukla pažnju na sebe, što je i uspela.

Portal je došao do informacije da je njeno ime zapravo Ališa Hesler, da je fizioterapeut i da ima profil sa fotografijama na portalu koji se bavi modelingom, koje veoma liče na "Džasmin" - piše Cosmopolitan.com.

Verziju priče Džasmin Tridevil pročitajte OVDE.

Ona takođe ima i portal za svoj biznis sa masažom, a lista usluga nudi i masažu za žene sa tri dojke, što skoro izgleda kao da je želela da bude uhvaćena u prevari i tako dobije još više medijske pažnje, što ne bi bilo novo za Heslerovu.

Prošle godine, Ališa je dospela u medije zbog incidenta, kada je tvrdila da je pretučena na putu do kuće od strane nepoznatog čoveka, a zatim ponudila napadaču izbor da stoji na ulici, stavi šiljatu kapu na glavu koja označava poniženje i drži transparent na kojem piše "Ja bijem žene" umesto da ga prijavi policiji za zločin.

Policija kaže da je Heslerova povukla tužbu i prestala da se javlja, nakon što je policija pritisla da opiše detalje navodnog napada, a Ališa Hesler je uhapšena u martu 2013. godine i optužena za nedozvoljeno korišćenje privatnih informacija.

Verovatno sa razlogom nije obelodanila ime hirurga koji je napravio protezu, jer bi ovakva procedura narušila sve moguće etičke kodekse.

Džasmin/Ališa se jutros oglasila povodom ovih navoda i tvrdila da se njena operacija zaista dogodila, kao i da je snimljena, ali su se oglasili i plastični hirurzi, sa objašnjenjem da izvođenje ovakve operacije uopšte nije moguće.

A kako izgleda 23-godišnja devojka zavisna od silikona, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs