Kreativnost na delu

Samo pas mu je ostao nakon razvoda: Zbog ovih fotografija svi će zavoleti bul terijere

Samo što sam se bio razveo od bivše žene koja je uzela sav nameštaj iz kuće. Jedino što mi je ostalo su prazna bela kuća i Džimi. Mislim da su oni fantastična rasa - zbog njihovog ponašanja, karaktera, ljubavi koju pokazuju vlasniku i naročito njihovog izgleda. On je definitivno moj najbolji prijatelj, objašnjava tvorac ovih fotografija
Zanimljivosti
18:04h Autor:
Samo pas mu je ostao nakon razvoda: Zbog ovih fotografija svi će zavoleti bul terijere
Foto: Instagram / Rafaelmantesso
1 / 12 Foto: Instagram / Rafaelmantesso

Brazilski ilustrator Rafael Manteso stvara jednostavne ali briljantne ilustracije, a u tome mu pomaže njegov ljubimac - bul terijer Džimi Ču.

"Iako je prilično haotično kada ga fotografišem, on me sluša", kaže Monteso koji je počeo da pravi ove zanimljive fotografije nakon bolnog razvoda.

"Samo što sam se bio razveo od bivše žene koja je uzela sav nameštaj iz kuće, tako da je kuća ostala potpuno prazna. Jedino što mi je ostalo su Džimi i prazna bela kuća", objašnjava Rafael.

Kombinujući crtež i svog psa u najrazličitijim pozama, umetnik na najbolji način prikazuje svog ljubimca i njegovu rasu u drugačijem svetlu.

"Imao sam pitbula koji je uginuo mlad, a oduvek sam sanjao da imam bul terijera. Mislim da su oni fantastična rasa - zbog njihovog ponašanja, karaktera, ljubavi koju pokazuju vlasniku i naročito njihovog izgleda. On je definitivno moj najbolji prijatelj. Mrzim kada ljudi iz straha beže od njih na drugu stranu ulicem jer misle da su bul terijeri i pitbulovi krvoločne životinje", zaključio je ovaj umetnik.

Koje fotografije ruše predrasude o pitbulovima pogledajte OVDE.

Ostatak ovih fenomenalnih fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs