Ne pravite ove greške

Zašto žene ostaju sa lošim muškarcima: Misle da ne mogu bolje i da će ga promeniti, boje se samoće!

Nema ničeg lošeg u tome da je žena slobodna, ali nekima je to teško za poverovati. Neke žene misle da tako manje vrede i da će im biti mnogo teže bez muškarca
Ljubav i zavođenje
15:56h Autor:
Zašto žene ostaju sa lošim muškarcima: Misle da ne mogu bolje i da će ga promeniti, boje se samoće!
Foto: Shutterstock

Svi pravimo greške kada je ljubav u pitanju, ali pojedine žene su u stanju da trpe čak i loše momke, a ovo su najčešći razlozi za to.

1. Misle da ne mogu bolje

Postoje žene koje izgledaju srećno, zadovoljno i pouzdan, ali zapravo su vrlo nesigurne. S obzirom da misli da ne može bolje od njega, ona završi s muškarcem koji će to i te kako znati da iskorišćava.

2. On joj pruža nešto bez čega ona ne može

Pre svega mislimo na novac. Ako se žena oseća finansijski stabilna pored muškarca, prećutaće sve loše stvari koje joj on radi.

Koje tri skrivene pretnje uništavaju vezu saznajte OVDE.

3. Boji se samoće

Nema ničeg lošeg u tome da je žena slobodna, ali nekima je to teško za poverovati. Neke žene misle da tako manje vrede i da će im biti mnogo teže bez muškarca. I tada se dogodi sledeće: one uhvate prvog koji naiđe, kakav god on bio ili s takvim jednim ostanu u vezi.

4. Misli da može da ga promeni

Neke žene jednostavno ne mogu da veruju da su njihovi muškarci grozni. One će same naći razlog da nije sve tako crno i da one mogu da ga promene na bolje.

OVDE saznajte 6 razloga zašto ne treba da menjate partnera.

5. S njim je već dugo

Nakon nekog vremena, leptirići u stomaku nestaju i potrebno je više truda u vezi, nego što je trebalo na početku. Ali, vrlo često se žene trude mnogo više od muškaraca. Upravo zbog toga, neke ne žele da odustanu ni kad im se veza raspada pred očima, jer nisu se bezveze trudile.

Koje su iritante stvari u vezi koje će vas uvek nervirati, a nikad ih nećete promeniti saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs