Za uživanje na plaži

Zablistajte i budite primećene ovog leta: Kako da izaberete bikini za vaš tip grudi

Ovom zadatku važno je da pristupite kao i kupovini farmerki - prvo izaberemo model koji savršeno pristaje, a zatim razmišljamo o boji, uzorcima i detaljima
Moda
21:36h Autor:
Zablistajte i budite primećene ovog leta: Kako da izaberete bikini za vaš tip grudi
Foto: Thinkstock

Leto je stiglo i još jednom nam je donelo jednu slatku žensku muku - pronalazak savršenog kupaćeg kostima.Tom zadatku važno je da pristupite kao i kupovini farmerki - prvo izaberemo model koji savršeno pristaje, a zatim razmišljamo o boji, uzorcima i detaljima.

Koji model kupaćeg kostima vam najbolje stoji (s obzirom na vašu građu) saznajte OVDE.

Modni stručnjaci savetuju da pri kupovini bikinija pažnju obratiš na dve najvažnije stvari - da li ti stoji dobro na zadnjici i da li odgovara tipu tvojih grudi.

Što se donjeg dela tiče, važno je da nije prevelik ni previše mali, da pokriva sve što treba i ne pomera se dok hodaš ili skačeš, a biranje gornjeg dela je malo komplikovanije.

Kako bismo ti olakšali potragu, donosimo nekoliko važnih saveta za biranje gornjeg dela kupaćeg kostima.

Male grudi

Ako imaš male grudi koje želiš vizuelno da povećaš, biraj trouglaste bikinije s podebljanjima ili push-up kupaće koji izgledaju poput tvog omiljenog grudnjaka. Ipak, pazi da ne preteraš sa jastučićima, jer će gornji deo biti mokar mnogo duže od donjeg, pa će tvoja mala "varka" na plaži biti lako uočljiva. Važno je da nežno naglasiš grudi, a ne da ih povećaš za dva broja. Dobar trik su i volani i šareni uzorci poput tačkica i cvetića koji će grudi učiniti vizuelno većim.

Kako izgleda bikini u kojem ste kao od majke rođeni i koji pruža iluziju golih grudi pogledajte OVDE.

Grudi srednje veličine

Ti si prava srećnica jer možeš da kupiš bilo koji kupaći i da nesmetano uživaš u bikinijima i kupaćima s grudnjacima u stilu topića koji se ne vezuju oko vrata. Ako imaš skladnu figuru, možeš da odabereš i monokini, a ako želiš malo pojačanja predelu poprsja - nabavi kupaći sa volančićima.

Opuštene ili razmaknute grudi

Kvalitetne prodavnice kupaćih kostima nude širok izbor korpi za žene i devojke čije su grudi opuštene ili razmaknute. Žene sa razmaknutim grudima trebalo bi da biraju korpe u retro stilu koje imaju više tkanine na području ispod ruke, vezuju se oko vrata, i imaju korpice koje neprimetno guraju grudi bliže. Žene sa opuštenim grudima uživaće u balconette korpama koje će ih prirodno podići.

OVDE saznajte kako izgleda bikini dijeta.

Grudi različite veličine

Imaš grudi različitih veličina? To ne mora niko da zna! Nabavi kupaći sa lepim, čvrstim korpama, pa veličinu prilagodi većoj dojci. Zatim kupi umetak za kupaće, pa ga ušij u korpicu na strani manje dojke. Problem rešen!

Velike grudi

Nemoj da napraviš klasičnu grešku i da velike grudi trpaš u sićušni trouglasti bikini, jer ćeš tako da izgledaš vulgarno, a ne ženstveno. Izaberi dobre korpe koje pružaju podršku, a ako želiš vizuelno da smanjiš grudi, poigraj se s klasičnim trikom - odaberi gornji deo u tamnoj boji i gaćice sa živahnim dezenom!

A kakve su bikinije izabrale slavne dame pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs