Prepustite se

Vreme erotike: Vage seksualno frustrirane, Jarčevi najprivlačniji, Lavovi zavode

Od 22. do 29. novembra formira se povoljan aspekt za eksperimentali seks. Neki će vežbati kako da se opuste dok će drugi isprobavati nove poze i tehnike
Lifestyle
23:28h Autor:
Vreme erotike: Vage seksualno frustrirane, Jarčevi najprivlačniji, Lavovi zavode
Foto: Shutterstok

Trigon Venere i Urana je „zgodan aspekt“ za eksperimentalni seks. Svi koji se ne stide razigranog erosa, doći će na svoje. Oni konzervativniji (i verniji) među nama, uvežbavaće s partnerom nove poze i tehnike u spavaćoj sobi.

OvanOvnovi izlaze iz razdoblja autodestrukcije. Na horizontu vidite nove ružičaste oblake. Vaš ego skače u visine. Uticaj Urana daje podstrek vašoj kreativnost. Vrtite originalne filmove u glavi. Seksualno ćete uskrsnuti na vatren i eksplozivan način!

Bik

Bikovi žele da s vrate na stare staze. Ako vas on ili ona više ne voli, uzaludan vam je trud svirači. A da se vratite u sadašnjost? Vaš libido savršeno skladno funkcioniše. Tvrdi ste i uspravni. Slatki ste, jer ste (još) nepoznati sebi.

Blizanci

Blizancima se približava tranzitni Saturn u opoziciji. Neizbežni su problemi s autoritetima ili s onima koje zbog raznih stvari morate slušati i podnositi. Sami sebi branite prijatne stvari. Užitak vam nije prvi na listi. Ni onaj seksualni.

Rak

Rakovi trpe i podnose nezgodne uticaje Marsa i Plutona. Postali ste fatalista, a da to niste ni primetili. Šta god se dogodi, tumačite kao sudbinski znak. Osećaćete se bolje ako fokusirate pažnju na seksologiju. Potreban vam je užitak, a ne mrak.

Lav

Lavovi su „stari lisci“ i znaju mudro da probude seksualni interes kod zainteresovanih. I Lavice su jednako vešte u privlačenju pažnje. U krevetu dominirate na misionarski način, ali praktikujte i dodatno stimulišuće inovacije.

Devica

Device imaju zavidne količine pogonskog goriva, ali imaju problema s krajnjim ciljevima. Vaša se raspršenost najljepše oslikava u ljubavi. Letite s cveta na cvet, ali bez seksualnog oprašivanja. Idealizujete voljene likove. To vam se razbija o glavu.

7 pokazatelja da li ste dobri u seksu saznajte OVDE.

VagaVagama mnogo toga nedostaje, a najviše dobre volje i strpljenja. Ratujete sami sa sobom i ne vidite šta se oko vas događa. Imate previše problema. I seksualno ste frustrirani. Niste se opustili i prepustili seksu ko zna koliko dugo. Orgazam je revitalizirajuće lekovit!

Škorpija

Škorpije ne veruju u poraz, sve dok im se ne dogodi. Skrivate nedostatak samopouzdanja. Osoba koja s vama deli sve, pa i krevet, svašta bi mogla da nam ispriča o vama. Ali neće. Opustite se i shvatite da se porazi dešavaju i najboljima.

Da li ste znali da su niži muškarci bolji partneri i verniji? Više pogledajte OVDE.

Strelac

Strelčevi se vesele Suncu i Veneri. Dobro vam stoji i Jupiter, a i Uran vas voli. Brojnu „planetarnu vojsku“ koristite u ljubavne svrhe. Privlače vas samo oni koji su vam seksi ekstravagantno privlačni. Strelac ste ali ste i poželjna erotska meta.

Jarac

Jarčevi su i dalje erotski najpoželjniji. Mnogima ste „prezgodni“ jer ste i poslovno-finansijski dobrostojeći. Savršena ste udavača ili idealan mladoženja. Ako još niste spremni za bračne vode, možete se slobodno "prošetati" po okolini? Dobar izgovor zlata vredi.

Vodolija

Vodolije vole nepoznate i neotkrivene stvari. Ako je on ili ona stalno gola pred vama, možda vam to smeta, ali ne želite to joj kažete da se uvredi. Držite se hladno i zakopčano. Ipak, pazite da ne skliznete previše lako sa puta vernosti.

Vage i škorpije su najodanije partneru. Kako stoje ostali horoskopski znaci pogledajte OVDE.

Riba

Ribe su previše uzbuđene da bi mogle normalno da misle i funkcionirati. Kada vas pogodi Amorova strelica u srce, prelazite na višu frekvenciju svesti i vaša ljubav postaje bajkovita. Ako nema ljubavi, nema ni bajke. Samo seta. I samozadovoljavanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs