Pročitajte

Pravo lice Sare Ferguson: Evo kako je vojvotkinja prodala britanskog princa!

Engleska kraljevska porodica mrzi Saru Ferguson, a i ona njih prezire
Vip priča
20:56h Autor:
Pravo lice Sare Ferguson: Evo kako je vojvotkinja prodala britanskog princa!
Foto: Profimedia

Princ Endrju i njegova bivša supruga Sara Ferguson upoznali su se kada su bili deca. Rođena kao deo aristokratije, Sara je bila deo britanske kraljevske porodice dok je odrastala. U svojoj autobiografiji navela je pojedinosti iz života koje, između ostalog, uključuju i princa Endrjua, a sve to dok su bili veoma mali. Godine 1985. Sara je na zabavi u zamku srela svog drugara iz detinjstva i iste te nedelje, romansa sa kraljičinim sinom se rasplamsala.

Međutim najveći skandal koji se vezuje za njeno ime tiče se finansijskih prevara.

Vojvotkinja od Jorka tražila je 500.000 funti od novinara na tajnom zadatku da mu obezbedi susret sa svojim bivšim suprugom, princom Edrjuom.

Britanska vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson snimljena je kako za 500.000 funti pokušava da proda pristup svom bivšem suprugu, britanskom princu Endrjuu. Ona je, naime, reporteru britanskog tabloida, koji je bio na tajnom zadatku, za ogromnu sumu novca ponudila da obezbedi sastanak sa princom.

Prema navodima tog medija, Fergusonova je novinaru, koji se predstavio kao bogati biznismen, u dva navrata, prvo u hotelu u Njujorku, a potom u klubu „Belgravija" u Londonu, obećala da će ga upoznati sa princom. Na snimku njihovih susreta vidi se kako vojvotkinja, na ivici suza od uzbuđenja, uzima sumu od 40.000 dolara i kaže: "Mogu da otvorim koja god vrata poželite. Endrju mi je rekao - kaži mu da je cena 500.000 funti".

Tabloid tvrdi da se Fergusonova novinaru navodno požalila da joj je posle razvoda braka određeno primanje od samo 15.000 funti godišnje. "Napustila sam kraljevsku porodicu samo s prijateljstvom, bez novca. Dajana je dobila 20 miliona. Zato je kraljica u dobrim odnosima sa mnom jer nikada nisam uzela ništa od njih", rekla je vojvotkinja.

Tajni ugovor: Šta se krije iza srećnog braka princa Alberta i princeze Šarlin?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako tabloid piše da Endrju, drugi sin kraljice Elizabete, nije ništa znao o ponudi svoje bivše supruge, ona je navodno novinaru rekla da princ podržava dogovor budući da zna da je u finansijskim problemima. "Dakle, ako želite da ga poslovno upoznate, pobrinite se za mene, a on će se pobrinuti za vas", rekla je Fergusonova.

Vojvotkinja je reporteru navodno ponudila i osam mesta za stolom na humanitarnom Baterflaj balu, za kojim je trebalo da sede ona, princeza Beatris i Elton Džon. Britanska kraljevska porodica odbila je da komentariše navode u tabloidu.

Vojvotkinja je, međutim, rekla da je tada smatrala da ne čini ništa loše time što nudi pristup njenom suprugu za novac. "Oni kažu da je to bio mito, a nije. Nikada to ne bih primila. Nisam znala da to tako izgleda. Zabrinjava me, čak, i sama ta reč", objasnila je ona.

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs