Vremenska prognoza

Danas toplo i sunčano, od sutra sneg!

Evo kada nam stiže i prvi sneg
Vesti
22:46h Autor:
Danas toplo i sunčano, od sutra sneg!
Foto: Thinkstock

U Srbiji će ujutro biti slab i umeren mraz, ponegde po kotlinama i u nižim predelima magla, u toku dana pretežno sunčano i malo toplije sa najvišom temperaturom do 10 stepeni.

Krajem dana na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren jugozapadni, uvece u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura od minus 10 (-10) do minus tri (-3), a najviša dnevna od četiri do 10 stepeni.

U Beogradu će ujutro biti slab mraz, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Uveče i tokom noći naoblačenje sa kišom.

Vetar slab i umeren jugozapadni. Jutarnja temperatura od minus pet (-5)do minus tri (-3), a najviša dnevna oko šest stepeni.

U Srbiji će u utorak, prema izgledima vremena za sedam dana, do 9. januara, biti umereno do potpuno oblačno, ujutru mestimično sa kišom i lokalnom pojavom poledice, a u planinskim predelima sa snegom.

Tokom dana uz pad temperature kiša će i u nižim predelima preći u susnežicu i sneg. Na severu posle podne prestanak padavina.

U sredu promenljivo oblačno i uglavnom suvo, uveče na severu jače naoblačenje sa snegom, padom temperature i pojacanim severozapadnim vetrom koje će se tokom noći i u četvrtak proširiti i na ostale krajeve.

U petak i subotu suvo, vetrovito i veoma hladno (ledeni dani). Od nedelje oblačno, povremeno sa snegom, navodi RHMZ.

Evo kako šetnja po hladnom vazduhu utiče na naše telo: Potpuni preporod!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs