Držimo joj palčeve da pobedi bolest

Usnija Redžepova teško bolesna, ne izlazi iz kuće godinu dana!

Poznata pevačica već dve godine boluje od teške bolesti a plućima, ali od kada joj je, avgusta prošle godine, muž umro, stanje joj se pogoršalo, ne izlazi iz kuće i skoro ni sa kim ne komunicira
Šuška se
00:50h Autor:
Usnija Redžepova teško bolesna, ne izlazi iz kuće godinu dana!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Usnija Redžepova već dve godine boluje od teške bolesti na plućima i oseća se veoma loše, zbog čega joj se život pretvorio u pravu dramu, saznaje Kurir.

Nakon smrti njenog supruga Svetomira Šešića Šeleta, koji je preminuo početkom avgusta prošle godine od raka pankreasa, poznatoj pevačici drastično se pogoršalo zdravstveno stanje i od tada uopšte ne izlazi iz kuće.

- Redžepova se skroz povukla u sebe i skoro ni sa kim ne komunicira. Njen brat i snaja joj pomažu oko svega i stalno su uz nju. Razbolela se pre nego što joj je umro muž, i tad je imala podršku i oslonac. Dok je bila u prvoj fazi bolesti, normalno se kretala po gradu i radila je, ali kad je izgubila Šeleta, život joj se pretvorio u pakao. Ostala je sama i nesrećna, bez utehe. Zdravstveno stanje joj je kritično, jedva uspeva da se kreće. Usnija je veliki optimista i upravo zbog toga ne gubi nadu da će joj biti bolje, pa je stalno na lekovima i terapijama. Jaka je žena i sve trpi - otkriva dobro obavešteni izvor Kurira i dodaje da pevačicu često obilazi njena koleginica Merima Njegomir.

Kurir / Nemanja Pančić
Kurir / Nemanja Pančić

- Merima često ide Redžepovoj u posetu jer su dobre prijateljice. Ona brine za nju i posvećuje joj dosta pažnje. Često zaplaču zajedno, a ponekad se i smeju - rekao je jedan pevačicin prijatelj.

Pozvali smo Usniju i ona je potvrdila naša saznanja. Po glasu smo primetili da nije raspoložena za razgovor.

- Jeste tako, ali o tome ne bih želela da govorim! Nisam baš najbolje i zato me nigde nema. Nadam se da me razumete - izjavila je pevačica.

Ko je sve od kolega Uniji pružio podršku pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs