Odnela krunu

Upoznajte 23-godišnju Kiru Kazancev: Mis Amerike 2015! (FOTO)

Ovo je treća godina za redom da je takmičarka iz Njujorka odnela titulu
Moda
05:10h Autor:
Upoznajte 23-godišnju Kiru Kazancev: Mis Amerike 2015! (FOTO)
Foto: AP

Mis Njujorka, 23-godišnja Kira Kazantsev, u nedelju veče proglašena je za Mis Amerike 2015. godine. Glamurozni događaj održan je u Atlantik Sitiju.

Ovo je treća godina za redom da je takmičarka iz Njujorka pobedila. Rođena je u Kaliforniji, a u Njujork se preselila zbog studija.

Kao ćerka ruskih emigranata, Kira govori tri strana jezika - ruski, engleski i španski. "Tokom pet godina boravka ovde, često sam provodila vreme u Bruklinu i uvek sam uživala u društvu ruskog govornoog područja. To je kao dom daleko od kuće, a moja porodica je ponovo u Kaliforniji", rekla je misica za Brooklyn Daily.

Diplomirala je na Univerzitetu Hofstra, i to ima tri diplome - političkih nauka, globalnih studija i geografije. Međutim, ona ne želi da se zaustavi na tome, kada je reč o njenom akademskom poduhvatu. Cilj joj je da dobije "Juris doktorat i diplomu magistra poslovne administracije", prenosi parade.condenast.com.

Na takmičenju Atlantik Sitiju pokazala je svoj talenat za pevanje, a prilikom nastupa otpevala je pesmu "Happy" Farela Vilijamsa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs