Zbog kockarskih dugova

Direktor banke hapšen zbog krađe para: Među oštećenim klijentima Dragan Nikolić i Milena Dravić

Šef jedne ekspoziture Komercijalne banke Vladan Barjaktarović je pre dva dana došao u policiju i priznao da je u poslednjih pet godina krao novac s računa klijenata, među kojima su bili i Dragan Nikolić i Milena Dravić
Vesti
22:32h Autor:
Direktor banke hapšen zbog krađe para: Među oštećenim klijentima Dragan Nikolić i Milena Dravić
Foto: Kurir / Dado Đilas

Vladan Barjaktarović, šef ekspoziture Komercijalne banke na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, uhapšen je juče zbog sumnje da je od 2009. godine sa štednih računa klijenata banke ukrao 800.000 evra! Prema saznanjima Kurira, Barjaktarović je bio umešan i u nestanak 130.000 evra iz ekspoziture Komercijalne banke 2006. godine, kad je, između ostalih, skinut novac i s računa glumačkog para Dragana Nikolića i Milene Dravić.

Kako Kurir saznaje, Barjaktarović je pre dva dana došao u policiju i priznao da je u poslednjih pet godina krao novac s računa klijenata.

"Priznajem da sam uzimao pare iz banke. Prvi put sam to uradio 2009, a do 2014. uzeo sam više od 800.000 evra. Taj novac mi je bio potreban zbog kockanja, strastveni sam kockar i stalno odlazim u kazino. Imao sam i kockarske dugove koje sam morao da vratim i nisam imao izbora", izjavio je Barjaktarović, koji je u policiju došao u pratnji advokata, samo nekoliko dana nakon što su njegove krađe otkrivene.

Šta je još on rekao, kao i kako je Dragan Nikolić reagovao, pročitajte na Kuriru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs