Pobrkao lončiće

Topalko se ispalio: Želim da mi ćerka bude advokat u Vrhovnom sudu!

Želim da mi ćerka bude sudija ili, još bolje, advokat u Vrhovnom sudu i da se svi smrznu kad ona zgodna i lepo obučena uđe u sudnicu. Da imaju respekt prema njoj i da ne znaju čemu pre da se dive, da li njenoj britkosti, pameti ili lepoti, rekao je Topalko
Šuška se
12:24h Autor:
Topalko se ispalio: Želim da mi ćerka bude advokat u Vrhovnom sudu!
Foto: Fonet

Milan Topalović Topalko ne želi da njegova ćerka Helena ima bilo kakve veze sa javnim poslom. Kaže da mu je preko glave i tračarenja i podmetanja nogu i toga što je sve manje tezgi i sve manje novca na muzičkom nebu. Smatra da ništa bolje nije ni u voditeljskom poslu. Iako njegova Helena voli da se slika i ističe u javnosti, on se strogo protivi tome. Koliko je odlučan u nameri da joj zabrani eksponiranje, govore i biseri koje je rekao u naletu besa.

Zbog neverstva je Topalka žena izbacila iz stana. OVDE pročitajte gde sada živi.

"Voditelj može da bude ko god hoće, ne mora da bude ni pametan ni obrazovan, samo nabuba to što treba. Helena bi možda i krenula na estradu da nije videla kako se ja ceo život patim. Estrada je mučenički posao. Želim da mi ćerka bude sudija ili, još bolje, advokat u Vrhovnom sudu i da se svi smrznu kad ona zgodna i lepo obučena uđe u sudnicu. Da imaju respekt prema njoj i da ne znaju čemu pre da se dive, da li njenoj britkosti, pameti ili lepoti", rekao je Topalko, očigledno ne razmišljajući o tome da li postoji Vrhovni sud i da li u njemu rade advokati.

Iako je napravio lapsus, pevaču to nije smetalo da nastavi da hvali svoju jedinicu.

"Helena se ponaša kao da ima 27, a ne 17 godina. Ne troši vreme na gluposti, putuje, perfektno govori engleski jezik", ponosan je Topalko.

A kako se Helena ispalila preko društvenih mreža za Božić saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs