Nova ljubav

Tom Kruz i Lora Pripon: Novi holivudski sajentološki par?

Holivudski lepotan i njegova koleginica se zabavljaju još od novembra, mada Kruzov PR tim tvrdi da se njih dvoje nikada nisu upoznali
Šuška se
12:28h
Tom Kruz i Lora Pripon: Novi holivudski sajentološki par?
Foto: AP

Poznati glumac Tom Kruz i njegova koleginica Lora Pripon su najnoviji holivudski sajentološki par, to jest ukoliko su se uopšte upoznali!

Kada su u novembru prošle godine primećeni tokom zajedničke večere u jednom losanđeleskom hotelu, PR timovi i jedne i druge strane demantovali su romansu između ova dva sajentologa. Međutim, Kruz i Priponova (najpoznatija po ulozi u seriji "Vesele sedamdesete") se i dalje viđaju i trude se svim silama da sakriju svoju vezu, prenosi Page Six.

Ali Kruzov predstavnik izjavio je da ne samo da se glumački par ne zabavlja, već se nikada nisu ni upoznali. U međuvremenu, neimenovani izvor za E! News je insistirao na tome da je "priča lažna", dodajući da se glumci nikada nisu sreli.

Očigledno je ovde prisutno mnogo demantovanja, ali interesantno je da kada se u novembru prvi put pojavila priča o njihovoj vezi, Tomov predstavnik je brzo pokušao da opovrgne celu priču.

"Sreću se na nekim prijemima, ali ne zabavljaju se. Tom će opet da izlazi i već je pričao sa dosta žena", rekao je izvor upućen u dešavanja, za kojeg se pretopstavlja da je u pitanju Kruzov PR.

Mnogo toga je još nejasno - da li su se Kruz i Pripon upoznali, ali nisu u vezi, da li su se ikada uopšte sreli i da li je ovo još jedan u nizu tračeva? A možda PR timovi glumaca rade svim silama ne bi li navodnu romansu držali pod velom tajne.

A nedavno se pojavila vest da Tomova bivša žena Kejti Holms više nije bez dečka i da se zabavlja sa Džejsonom Sigelom. Opširnije pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs