Moda za sva vremena

Svaka žena mora do svoje 40. godine imati ove stvari u ormaru: Da vas ništa ne iznenadi!

Možda se moda svakodnevno menja, ali postoje neke stvari koje prosto nikad ne izlaze iz mode i koje morate imati u svom ormaru do četrdesete godine
Moda
14:26h
Svaka žena mora do svoje 40. godine imati ove stvari u ormaru: Da vas ništa ne iznenadi!
Foto: Shutterstock

Do svoje četrdesete godine već bite trebale biti uveliko izgrađene osobe. Nema više lutanja u modi, nema više variranja kilaži, menjanja frizura... Do četrdesetee u svom ormaru svaka žena trebala bi imati kvalitetan bezvremenski kaput, nakit koji nikada ne skida, klasične skupocene cipele, a u svom domu unikatne predmete koje obožava.

Ovo su stvari koje morate imati u svom ormaru, a ako ih nemate počnite da ih kupujete na vreme:

Klasične crne salonke

Bez obzira na stil, klasične crne salonke do 40. bi jednostavno trebala imati svaka žena. Bezvremenske, dobro dizajnirane u kojima noga izgleda seksi, a svaku kombinaciju pretvara u milion dolara.

Odlično skrojeno odelo

Čak i ako radite u nekom kreativnom okruženju, crno odelo koje vam stoji kao saliveno komad je koji bi svaka žena trebala imati u ormaru. Spas je za sastanke, susrete u kojima trebate izgledati profesionalno i šik.

Skupocen sat

Predivan ručni sat za koji ste štedili, a trajaće vam godinama, jer je unikatan, zaslepljujuće lep i koji često nosite kao jedni modni dodatak jer podiže i najklasičnije kombinacije.

Crvenu nijansu ruža koja vam ubistveno dobro stoji

Za koji znate, da kad ga stavite, izgledate senzacionalno i moćno. Ima li šta elegantnije nego imati samo svoju boju ruža za koju ste sigurni da vam sjajno pristaje.

Svoj miris

Čak i ako niste ljubitelj parfema, pronađite svoj losion, ulje za telo koje vam pristaje i čiji miris odmah asocira na vas.

Nakit za koji bi "ubili"

Komad nakita za koji ste štedeli ili onaj komad nakita koji je generacijama u porodici i prirastao vam je srcu jer je vredan, poseban i tako dobar.

Večna torba

Kvalitetna klasična torba.

Malu crnu haljinu

Mala crna haljina spasonosna je kombinacija za većinu žena. Do 40. bi je trebala imati baš svaka žena. Dobro skrojenu i klasičnu.

Dizajnersku haljinu

Posebnu haljinu za posebne prilike u kojoj ćete izgledati kao boginja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs