Šokirala neznanjem

Britanci pobesneli: Nova devojka princa Harija ne zna ništa o nama! (VIDEO)

Snimak pokazuje da Megan mora da nauči nešto o zemlji svog novog dečka. Nije znala da razlikuje prave od izmišljenih britanskih reči i pojmova, prenose britanski mediji
Šuška se
17:26h Autor:
Britanci pobesneli: Nova devojka princa Harija ne zna ništa o nama! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / UKTV

Zvezda serije "Suits", glumica Megan Markl (35) priznala je da je zaljubljena u princa Harija (32) i da je trenutno "najsrećnija devojka na svetu".

U isto vreme, njena polusestra Samanta Grant (51) medijima je izjavila da je Megan "sebična i narcisoidna" i da riđokose muškarce skuplja kao trofeje.

Princ Hari ima novu devojku, Elizabeta je već ne podnosi: Snajka ima 3 velike mane! (FOTO)

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 1, 2016 at 11:52am PDT

Otkad se otkrilo da bi Megan mogla da postane njihova princeza, Britanci je besomučno pretražuju na internetu. Upravo zato je ponovno počeo da kruži video s početka ove godine u kojem je Megan odgovarala na pitanja o britanskoj kulturi.

"Snimak pokazuje da Megan mora da nauči nešto o zemlji svog novog dečka. Nije znala da razlikuje prave od izmišljenih britanskih reči i pojmova", piše britanski Daily Mail koji glumici najviše zamera što nije znala ni za jedno njihovo pivo.

Video sam kako princeza Dajana vara princa Čarlsa: Roker priznanjem uzdrmao javnost! (FOTO)

"Mislim da sam izgubila, verovatno sam u ovoj igri bila najgora od svih", rekla je Markl na kraju snimka.

Hari je navodno Megan već upoznao s princom Čarlsom, a britanska kraljica Elizabeta jedva čeka da se nestašni Hari skrasi s nekim, ali nije zadovoljna njegovim odabirom devojaka.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs