Slučajnost?

Supruga Redžija Buša ista Kim Kardašijan: 27-godišnja dvojnica rijaliti zvezde! (FOTO)

Čini se da poznati igrač američkog fudbala ima svoj tip devojke, jer mu je supruga ista bivša devojka Kim Kardašijan
Vip priča
12:00h Autor:
Supruga Redžija Buša ista Kim Kardašijan: 27-godišnja dvojnica rijaliti zvezde! (FOTO)
Foto: Instagram / Lilitslife

Redži Buš je poznati igrač američkog fudbala, ali je još poznatiji javnosti kao bivši dečko Kim Kardašijan. Oni su bili u vezi oko tri godine, a 2009. su na kratko raskinuli da bi se posle pomirili.

Ova veza nije potrajala zbog toga što su stalno bili odvojeni zbog posla, a Redžija su mediji neko vreme optužili za to da se zabavlja isključivo sa belkinjama. Ipak, izgleda da Redži ima svoj tip devojke, jer mu je supruga ista Kim!

OVDE pogledajte čime se Kim Kardašijan hvali bez kompleksa!

Lilit Avagian

ima 27 godina i u vezi je sa Redžijem od 2012. godine. Ona je, kao i Kim, jermenskog porekla i ceo život se profesionalno bavila standardnim i latinoameričkim plesovima. Ovaj par se venčao u julu ove godine, a već imaju jednogodišnju ćerku Briseidu rođenu samo mesec dana pre Kimine ćerke Nort Vest. Redži očigledno ima svoj tip devojke

OVDE pogledajte kojim vežbama možete da uvećate guzu po modelu Kim Kardašijan.

Mnogi portali su tvrdili kako ni Kim ni Redži nisu preboleli jedno drugo, i da je između njih zaista bila velika ljubav. Takođe, mnogi su bili šokirani sličnošću između Kim i njegove sadašnje žene, mada ponekad deluje kao da ona i želi da izgleda kao čuvena starleta.

Bivša dadilja otkrila - OVDE saznajte šta se krije iza zatvorenih vrata porodice Kardašijan.

Osim što u licu neverovatno liče, Lilit takođe ima izražene obline baš kao Kim, koja se i proslavila zahvaljujući svojoj guzi. Da li je tolika sličnost lučajnost ili ne, prosudite sami...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs