Inspirišuće

Super žena Linda Rodin: Dala najbolji savet za dostojanstveno starenje sa stilom! (FOTO)

Nekadašnji model i stilista, Linda Rodin otkrila je svoju mantru, koje bi trebalo da se pridržavaju sve dame ovog sveta, bilo poznate ili ne
Lifestyle
09:24h Autor:
Super žena Linda Rodin: Dala najbolji savet za dostojanstveno starenje sa stilom! (FOTO)
Foto: Instagram / Lindaandwinks, Ben Lamberty
1 / 7 Foto: Instagram

Njujorčanka Linda Rodin je nekadašnji model i stilista, a sada se sa svojih 65 godina posvetila širenju i razvoju linije proizvoda za negu Rodin Olio Lusso, čiji je tvorac i osnivač.

Linda je od onih žena koje se ne plaše godina, naprotiv. Svojim duhom, izgledom i izvanrednim smislom za modu, može da posluži kao inspiracija mnogim damama.

OVDE saznajte kojih 6 caka usporavaju starenje!

Jedan pogled na njen Instagram profil, udahnuće vam pozitivnu energiju i shvatićete da i u šezdesetim godinama imate mnogo toga čime biste mogli da ispunite svoje vreme. Linda ima svoju "srebrnu" pudlicu od koje se ne razdvaja.

U razgovoru za magazin The Style Report, Linda je otkrila svoju mantru, koje bi trebalo da se pridržavaju sve dame ovog sveta, bilo poznate ili ne. Ona je zagovornik stava: što prirodnije starite, to bolje, preno

si Hafington Post.

OVDE pogledajte kako famozna Džoan Kolins izgleda u 81. godini - iznenadićete se!

"Pre tri godine sam probala filere za popunjavanje bora, a onda, kada sam se jednog dana pogledala u ogledalo, pomislila sam: "Nešto nije kako treba". Moja brada je bila sve veća, a iako je moje lice bilo glatko, meni nije delovalo lepo. Možete da popunite i ugladite bore, ali neće uvek izgkledati lepo", objasnila je Linda.

"Imam puno prijatelja koji su po godinama stariji od mene, ali se takođe osećaju mladim. U svetu mode i lepote ja sam čudna ptica, ali u širem kontekstu sveta, to svakako nisam", zaključuje Linda.

OVDE saznajte kako da pripremite eliksir lepote i zdravlja koji sagoreva kalorije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs