Od petka na kioscima

Story ekskluzivno u novom broju: Pogledajte fotografije sa venčanja Jovane i Željka!

Kako je izgledalo venčanje poznatog para koji se u nedelju 14. septembra venčao u crkvi, a onda to proslavio sa prijatejima u luksuznom beogradskom restoranu možete pogledati u najnovijem broju magazina Story
Vesti
08:16h
Story ekskluzivno u novom broju: Pogledajte fotografije sa venčanja Jovane i Željka!
Foto: Story

Voditeljka Jutarnjeg programa TV Pink Jovana Joksimović (33) i njen suprug, pop zvezda Željko Joksimović (42) posle 20 meseci pošto su na Maldivima izgovorili sudbonosna "da", venčali su se i po crkvenim običajima. Venčanje je održano u staroj crkvi Aleksandar Nevski na Dorćolu.

Kum s mladine strane bio je njen kolega Srđan Predojević, a s mladoženjine menadžer Bane Obradović. Mladenci su se pred crkvu dovezli u belom džipu, a ušli su sa zadnje strane. Mladoženja je u naručju nosio šestomesečnog sina Kostu.

Venčanju su prisustvovali, pored članova porodice i mnogobrojne poznate ličnosti: Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Željko i Milica Mitrović, Čeda Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Željko Samardžić, Zorica Brunclik i Kemiš, Saša Matić, Keba, Halid Bešlić, Ana Bekuta s Mrkom, Milo Đurašković i drugi.

A kako je to izgledalo, možete pročitati i videti na ekskluzivnim fotografijama u najnovijem broju magazina Story koji vas očekuje na kioscima.

Za najnoviji broj pevačica Anabela Atijas priča o majčinstvu i braku, najbolja srpska teniserka Ana Ivanović kaže da uživa kao nikada do sada, a voditeljka Irina Vukotić obećava da će ćerki tek ispuniti najveću želju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs