Budite brzi

Stil vam poklanja karte za pozorište: Požurite i uživajte u predstavi Pazarni dan u Ateljeu 212

Prvih pet čitalaca koji ostave komentar na našoj Fejsbuk stranici dobiće po dve karte za predstavu koja počinje sutra u 20 časova
Vesti
06:50h
Stil vam poklanja karte za pozorište: Požurite i uživajte u predstavi Pazarni dan u Ateljeu 212
Foto: Promo / Atelje 2012

Stil vas vodi na predstavu "Pazarni dan" u pozorištu Atelje 212, u petak 24. oktobra, sa početkom u 20 časova!

Prvih 5 čitalaca koji ostave komentar ispod objave na našoj Fejsbuk stranici Stil Magazin - Authorized Fan Page i pošalju nam svoje podatke (ime i prezime) u Inboks, dobiće po dve karte za ovu predstavu.

U društvu prepunom umišljenih i proračunatih političara i ideologa, koji svom narodu prodaju maglu i bezdušno i u bescenje ga iznose na pazar, siroti, društveno marginalizovani ljudi koje život nije milovao se i po cenu života zalažu za političke ideje o srećnom društvu i srećnim ljudima.

Pisac Egon Savin opisao je ovo delo kao sažetu, krvavu, duhovnu i upečatljivu priču Pazarnog dana iz istorijskog vagona treće klase, o malim ljudima gladnim vlasti i novca.

Gledaocima je zagarantovan smeh, ali istovremeno i zgražavanje i spoznaja ljubavi prema istini kojoj u dubini duše svaki čovek teži, a u glavnim ulogama zabavljaće vas Branimir Brstina, Ljubomir Bandović, Milica Mihajlović, Anita Mančić, Gordan Kičić...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs