Zaludela muškarce

Fatalna Hrvatica uživa u životu: Mislim da se ne treba stideti svog tela! (FOTO)

Moj posao mene ne definiše. Ja nisam pevačica, ja sam osoba koja ima svoje afinitete, hobije, stvari koje je zanimaju i želim da se ljudima približim kao osoba ne nužno kao pevačica, kaže Lana Jurčević
Star look
06:26h Autor:
Fatalna Hrvatica uživa u životu: Mislim da se ne treba stideti svog tela! (FOTO)
Foto: Instagram / Lana_jurcevic

Lana Jurčević voli svoj život i uživa u njemu. Putovanja, fina hrana, druženje s prijateljima, vežbanje, šminkanje i naravno muzički nastupi deo su njene svakodnevice, a deo njenog sveta možete da postanete ako zavirite u njen profil na Instagramu.

Monika Beluči razbila predrasude: Jednim potezom fatalna crnka usrećila fanove! (FOTO)

"Meni je jako važan. Ne samo Instagram, nego i Fejsbukk i Snepčet. Vremena su se promenila i ovo su novi oblici komunikacije sa ljudima koji te prate i podržavaju i ja se stvarno maksimalno trudim da ljudima dam sadržaj koji će im biti zanimljiv. I ono što želim jeste da ljudima približim kao osoba.

Krupnija devojka koja je zaludela svet: Ova Hrvatica pomera modne granice! (FOTO)

Moj posao mene ne definiše. Ja nisam pevačica, ja sam osoba koja ima svoje afinitete, hobije, stvari koje je zanimaju i želim da se ljudima približim kao osoba ne nužno kao pevačica", kaže Lana koja ponekad zna da objavi i neku fotku na kojoj se vidi malo više gole kože.

Sevale su opuštene grudi i gola guza: Novo šokantno izdanje najveće modne provokatorke! (FOTO)

"Mislim da se ne treba sramiti svog tela, pogotovo ako se neko bavi sportom i ako ulaže određeno vreme i trud i znoj da bude fit. Naravno da mislim da u svemu imam meru po nekim svojim kriterijumima i ako dođete na moj Instagram možda ćete naći jednu od sto golišavijih fotografija što ne znači da sam protiv toga. Štaviše, ja uvek volim da vidim lepu ženu", kaže Lana.

Potpuno gola, a ništa se ne vidi: Pevačica raspametila modnim izborom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs