Male cake

Šta kad je muškarac loš u oralnom seksu: Najčešća ženska pritužba!

Nasuprot svim njegovim veštinama u krevetu, ali i van njega, vaš partner jednostavno ne uspeva da vas zadovolji oralnim seksom. Rešenje postoji
Škola sexa
14:54h Autor:
Šta kad je muškarac loš u oralnom seksu: Najčešća ženska pritužba!
Foto: Thinkstock

Niko nije savršen na svim poljima. Kada je reč o seksu, možda se vaš partner sjajno ljubi i otvoren je za isprobavanje novih poza, ali kada dođe trenutak da se spusti dole, stvari krenu naopako.

OVDE saznajte kojih pet stvari radite pogrešno kada koristite kondome, a da toga niste ni svesni.

Nasuprot svim njegovim veštinama u krevetu, ali i van njega, on jednostavno ne uspeva da vas zadovolji oralnim seksom. Ovo je jedna od najčešćih pritužbi mnogih žena, kada je reč o seksualnom aspektu njihovog života, prenosi popsugar.com.

Šta onda?

Najpre obratite pažnju da li postoji problem tehničke prirode. Postavljanjem jastuka ispod kukova, olakšaćete vašem partneru da dopre do vaše vagine. Time ćete izbeći mogućnost da ga zaboli vrat ili se pojave bolovi u donjem delu leđa. Pronađite pozu koja će oboma odgovarati.

OVDE saznajte koje su dve savršene seks poze za posebne prilike.

Potom, ono što je jako bitno, jeste da ne glumite da vam je lepo ako zaista ne uživate u tome što vam radi. Bitno je da mu suptilno stavite do znanja šta vam ne odgovara, biće vam zahvalan na tome. Šapnite mu na uvo kako da vas dohvati, šta volite, kojim tempom. Možete i da ga vodite svojom rukom, možda će vam na početku biti čudno, ali ako ne tražite ono šta želite, nećete ni dobiti.

Kada vam prija to što radi jezikom ili prstima, pokažite mu to. Poneki uzdah i jecaj, podići će mu samopouzdanje i nastaviće u pravcu koji vam odgovara. Osim toga, povremeno podignite kukove i izvijajte se, prijaće mu da vidi da vam je lepo.

Moćna taktika - OVDE saznajte kako da postignete orgazam bez trunke napora.

Na kraju, ne postoji jedan šablon koji svima odgovara, pa čak ni kada je oralni seks u pitanju. Budite strpljive, i dajte mu vremena da ukapira šta je to što baš vama prija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs